Justin Bieber koncertet ad 2023-ban, Budapesten

A Juice World Tournak köszönhetően Justin Bieber hamarosan Budapesten lép színpadra a hazai rajongók legnagyobb örömére.

Hosszú idő után indul nagyszabású turnéra

2023 március 11-én Justin Bieber a Justice World Tour keretein belül Magyarországon fog koncertezni. A Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

2022 májusától indul turnéra és több mint húsz országa látogat el körülbelül egy év alatt. A koncertállomásokat Instagram-oldalán tette közzé.

Mexikóban tartja az első koncertjeit, onnan Észak-Európába utazik, majd Dél-Amerikába, ezt követi Dél-Afrika és Kelet-Ázsia. November-december között Ausztrália és Új-Zéland lesz az állomás, végezetül az Egyesült Királyságba és Európa több pontján adja elő dalait, foglalta össze a 24.hu.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

2016-ban indult élőször világkörüli turnéra a kanadai énekes, azóta pedig nem volt példa hasonlóan nagyszabású eseménysorozatra. 

Hamarosan elindul a jegyértékesítés

Mivel a turné Bieber legújabb lemezének címét viseli, főként az ezen szereplő dalokat játsza majd, de természetesen legnagyobb slágerei is felcsendülnek majd.

A magyarországi koncertre november 19-étől lehet jegyet vásárolni.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

majka cancel culture elnemitas kulturaja zeneipar

Majka: „Sosem volt a világ ennél képmutatóbb”

Majkának elege lett a legendás slágerek „betiltásából”, szerinte „összekeverni a kultúrát az elérzékenyített gondolkodású, 21. századi középszerű ember sértődöttségével nagyon veszélyes jövőképet mutat”. Elege lett

Nincs több cikk