Justin Bieber keménykedik: ketrecharcra hívta Tom Cruise-t

Justin Bieber kihívta Tom Cruise színészt egy ketrecharcra. Twitter-posztjában arról írt, hogy ha nem fogadja el Cruise, fél tőle.

Mint ismeretes, Tom Cruise minden filmjében maga végzi a kaszkadőr jeleneteket. Justin Bieber popénekest viszont ez nem érdekli, és kihívta egy ketrecharcra, írja a BBC.

No Title

I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite ?

Mint írta Twitteren: “Ki akarom hívni Tom Cruise-t harcolni az oktogonban.

Justin Bieber piacra dobta a lehető legunalmasabb utcai ruházatot

A Drew House ruháit elnézve egy valami feltűnik az embernek: kicsit sok a bézs szín. Bár a weboldal szlogenje szerint, a Drew House az a hely, ahol önmagad lehetsz, és semmivel nem kell törődnöd. Ezek szerint még azzal sem, épp mi van rajtad. Érthető, milyen irányba szeretett volna menni Bieber, de a végeredmény elképesztően unalmas lett.

Tom, ha nem vállalod, félsz és sosem mosod le magadról ezt. Ki meri vállalni a harcot?” A poszt végére megemlítette az UFC elnökét, Dana White-t is.

justin bieber tom cruise
Justin Bieber / Fotó: Getty Images

A 106 millió követővel rendelkező Bieber és a Mission Impossible-fimek szárja, Tom Cruise vélhetően az évezred párharcát adnák.

No Title

If Tom Cruise is man enough to accept this challenge,McGregor Sports and Entertainment will host the bout.Does Cruise have the sprouts to fight, like he does in the movies? Stay tuned to find out! https://t.co/TxsH9KUyFg

Egyelőre senki nem tudja, miért szeretne a 25 éves popsztár verekedni Cruise-zal. Ám a ketrecharc-bajnoklegenda, Conor McGregor felajánlotta, hogy ő lebonyolítja a dolgot.

justin bieber tom cruise ketrecharc danny devito
Justin Bieber ketrecharc-kihívását Danny DeVito elfogadná Tom Cruise helyett

Sőt, Danny DeVito szintén Twitteren üzente meg, hogy ő kiáll Bieber ellen. Mint mondta: “Harcolj velem helyette, te gyáva!”

Katy Perry elmondhatja magáról, hogy jobb, mint Barack Obama vagy Justin Bieber – Perry a legnépszerűbb Twitteren

Több mint 107 millió követővel bír Katy Perry, így ő a Twitter legnépszerűbb felhasználója, írja az . Az énekesnő ezzel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Justin Bieber, Taylor Swift és Barack Obama . Már két éve nem ül az elnöki székben Barack Obama.

Tom Cruise egyelőre nem reagált a kihívásra.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból