Követem Élet + Stílus Justin Bieber keménykedik: ketrecharcra hívta Tom Cruise-t

Justin Bieber keménykedik: ketrecharcra hívta Tom Cruise-t

Promóció

Justin Bieber kihívta Tom Cruise színészt egy ketrecharcra. Twitter-posztjában arról írt, hogy ha nem fogadja el Cruise, fél tőle.

Promóció
- Advertisement -

Mint ismeretes, Tom Cruise minden filmjében maga végzi a kaszkadőr jeleneteket. Justin Bieber popénekest viszont ez nem érdekli, és kihívta egy ketrecharcra, írja a BBC.

Justin Bieber on Twitter

I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite ?

Mint írta Twitteren: “Ki akarom hívni Tom Cruise-t harcolni az oktogonban.

Justin Bieber piacra dobta a lehető legunalmasabb utcai ruházatot

A Drew House ruháit elnézve egy valami feltűnik az embernek: kicsit sok a bézs szín. Bár a weboldal szlogenje szerint, a Drew House az a hely, ahol önmagad lehetsz, és semmivel nem kell törődnöd. Ezek szerint még azzal sem, épp mi van rajtad. Érthető, milyen irányba szeretett volna menni Bieber, de a végeredmény elképesztően unalmas lett.

Tom, ha nem vállalod, félsz és sosem mosod le magadról ezt. Ki meri vállalni a harcot?” A poszt végére megemlítette az UFC elnökét, Dana White-t is.

Justin Bieber / Fotó: Getty Images

A 106 millió követővel rendelkező Bieber és a Mission Impossible-fimek szárja, Tom Cruise vélhetően az évezred párharcát adnák.

Conor McGregor on Twitter

If Tom Cruise is man enough to accept this challenge, McGregor Sports and Entertainment will host the bout. Does Cruise have the sprouts to fight, like he does in the movies? Stay tuned to find out! https://t.co/TxsH9KUyFg

Egyelőre senki nem tudja, miért szeretne a 25 éves popsztár verekedni Cruise-zal. Ám a ketrecharc-bajnoklegenda, Conor McGregor felajánlotta, hogy ő lebonyolítja a dolgot.

Justin Bieber ketrecharc-kihívását Danny DeVito elfogadná Tom Cruise helyett

Sőt, Danny DeVito szintén Twitteren üzente meg, hogy ő kiáll Bieber ellen. Mint mondta: “Harcolj velem helyette, te gyáva!”

Katy Perry elmondhatja magáról, hogy jobb, mint Barack Obama vagy Justin Bieber – Perry a legnépszerűbb Twitteren

Több mint 107 millió követővel bír Katy Perry, így ő a Twitter legnépszerűbb felhasználója, írja az . Az énekesnő ezzel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Justin Bieber, Taylor Swift és Barack Obama . Már két éve nem ül az elnöki székben Barack Obama.

Tom Cruise egyelőre nem reagált a kihívásra.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3