A koronavírus a sztárokat sem kíméli, még akkor sem, ha ők maguk meg sem fertőződtek. De még így is a járvány idején jótékonységi szervezeteknek, kórházaknak adományoznak, miközben a koncertjeik elmaradása vagy a jegyeladások csökkenése miatt a bevételeik is jócskán megcsappannak.

Bieberék egy napja: jótékonykodás és fotótúra

Bár a világ egy globális járvány kellős közepén van, de a megfelelő beállításért bármit! Március 13-án a Biebers-házaspár, akiket a szabadidőruha-viselés védőszentjeként is tisztelhetünk, egy autómosó babarózsaszín fala előtt szálltak ki az autójukból pózolni.

Justin Bieber Rozsaaszin Fal Los Angeles 2
/ Fotó: Broadimage / Shutterstock

Justin Bieber sapkája éppen illett a háttérhez, egy hosszúujjú Drew-pólót, festékpöttyös hatású szürkés farmert viselt. Úgy tűnt, hogy most sétáltatta meg először a Manteca sportcipőket a DC Shoes-tól.

Justin Bieber mégis megdöntötte Elvis Presley rekordját

Justin Bieber a Changes című, új albumával a Billboard-lista első helyére került, így a popsztárt lett a legfiatalabb előadó, akinek sikerült lista élére kerülnie a hetedik albumával, írja az . Presley 1961-es Blue Hawaii című hetedik stúdióalbumával került a lista élére, akkor 26 éves volt.

Ifjú felesége, Hailey Bieber (született Baldwin) szintén egy laza, túlméretes szürke pulcsit, rövid biciklis nadrágot és Nike Air Force 1 sportcipőt viselt, írja a Vogue.

Hailey Bieber Los Angeles
/ Fotó: Shutterstock

Mi hiányzik ezekről a képekről? A szájmaszk, amelyet Justin Bieberen a minap láthattunk, amikor nem sokkal a fotózkodás előtt felkeresett egy kórházat. A Yummy énekese a pekingi Chunmiao Children Aid Foundation gyermekeket támogató alapítványnak adományozott a koronavírusos páciensek javára.

Bieber már bő egy hónapja beleállt a témába

Bieber február 13-án megosztott egy videót az Instagramján, amelyben a támogatásáról biztosítja a járványsújtotta Kínát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ahogy néztem a híreket, el sem tudtam képzelni, mennyire félelmetes, amikor egy ismeretlen betegség támadja meg a szeretteimet. Kína, a teljes emberiség részeként melletted állunk és támogatunk. Akár az ausztrál bozóttüzekről van szó, akár a járványról, mindannyiunknak össze kell fognunk[/perfectpullquote]

– írta még a videóüzenet alá a nyomatékosság kedvéért az énekes.

Watching the news I couldn’t imagine how scary it would be if a new disease was effecting my wife and my family and friends. China we stand with you as a collective humanity and have made a donation to support. Whether it be this or the fires of Australia we all need to be there for eachother. Shout out to my friend @kriswu for the conversation.

No Description

Bieber jelenleg ötödik stúdióalbumának, a Changes-nek 45 állomásból álló turnéját szervezi, amely majd május 14-én indul Seattle-ből. Március 6-án bejelentették, hogy nyolc helyszínen stadion helyett kisebb sportcsarnokban kell megtartaniuk a koncertet „előre nem látható körülmények miatt”. Úgy hírlik, hogy a koronavírus-járvány miatt csökkentek a jegyeladások. A lemezt természetesen Bieber Hailey-vel nemrégiben kötött házassága ihlette.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez az album nagyrészt neki és az iránta érzett szerelmemről szól. Remélhetőleg átment ez a szándékom[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a Vogue-nak egy londoni hakni során februárban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet