Justin Bieber piacra dobta a lehető legunalmasabb utcai ruházatot

Cserébe viszont jó drága. Úgy látszik, van egy pont, amikor az énekesek a divatipar felé fordulnak. És miért pont Bieber maradna ki a buliból? Mutatjuk mit sikerült létrehoznia.

A Drew House ruháit elnézve egy valami feltűnik az embernek: kicsit sok a bézs szín. Bár a weboldal szlogenje szerint, a Drew House az a hely, ahol önmagad lehetsz, és semmivel nem kell törődnöd. Ezek szerint még azzal sem, épp mi van rajtad. Érthető, milyen irányba szeretett volna menni Bieber, de a végeredmény elképesztően unalmas lett.

drew house
Egy kis szín nem ártana / Fotó: W Magazine

Ezen még az sem segít, hogy minden termék alá odanyomott valamilyen szellemes megjegyzést. Nyilván ez kell a reklámhoz, de a ruhák árain nem segít. Többen twitteren panaszkodtak a túlárazás miatt.

Egy divatújságíró Instagram-oldalt szentelt a legbetegebb cipőknek

A YouTube-on számtalan divatbakit lehet látni kifutókon, amikor a modellek a rájuk erőltetett sokszor nevetséges cipőkben botladoznak vagy egyszerűen fenékre huppannak. Az egyik legismertebb baleset Naomi Campbell esése volt még 1993-ban a Vivienne Westwood-show-n Párizsban. A legtöbb dizájn cipő valóban inkább kirakatba való, mintsem hús-vér női lábakra.

Talán a legnagyobb rajongók még így is megveszik, ettől függetlenül a dizájnon lenne mit javítani. Bieber az utcai viseletet ötvözte a görkoris stílussal. Néhány felsőn megjelenik a smiley emoji vagy a „DREW” felirat, ami egyébként Bieber középső neve. Reméljük, a jövőben több színt visz a kollekcióba, és az árazást is átgondolja.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból