Követem Design Justin Bieber piacra dobta a lehető legunalmasabb utcai ruházatot

Justin Bieber piacra dobta a lehető legunalmasabb utcai ruházatot

Promóció

Cserébe viszont jó drága. Úgy látszik, van egy pont, amikor az énekesek a divatipar felé fordulnak. És miért pont Bieber maradna ki a buliból? Mutatjuk mit sikerült létrehoznia.

Promóció
- Advertisement -

A Drew House ruháit elnézve egy valami feltűnik az embernek: kicsit sok a bézs szín. Bár a weboldal szlogenje szerint, a Drew House az a hely, ahol önmagad lehetsz, és semmivel nem kell törődnöd. Ezek szerint még azzal sem, épp mi van rajtad. Érthető, milyen irányba szeretett volna menni Bieber, de a végeredmény elképesztően unalmas lett.

Egy kis szín nem ártana / Fotó: W Magazine

Ezen még az sem segít, hogy minden termék alá odanyomott valamilyen szellemes megjegyzést. Nyilván ez kell a reklámhoz, de a ruhák árain nem segít. Többen twitteren panaszkodtak a túlárazás miatt.

Egy divatújságíró Instagram-oldalt szentelt a legbetegebb cipőknek

A YouTube-on számtalan divatbakit lehet látni kifutókon, amikor a modellek a rájuk erőltetett sokszor nevetséges cipőkben botladoznak vagy egyszerűen fenékre huppannak. Az egyik legismertebb baleset Naomi Campbell esése volt még 1993-ban a Vivienne Westwood-show-n Párizsban. A legtöbb dizájn cipő valóban inkább kirakatba való, mintsem hús-vér női lábakra.

Talán a legnagyobb rajongók még így is megveszik, ettől függetlenül a dizájnon lenne mit javítani. Bieber az utcai viseletet ötvözte a görkoris stílussal. Néhány felsőn megjelenik a smiley emoji vagy a „DREW” felirat, ami egyébként Bieber középső neve. Reméljük, a jövőben több színt visz a kollekcióba, és az árazást is átgondolja.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3