Tagadja Justin Bieber, hogy szexuálisan zaklatott volna bárkit is

Számlákkal és fényképekkel bizonyítja az állítólagos, 6 évvel ezelőtti szexuális zaklatás lehetetlenségét Justin Bieber, akit a hétvégén vádolt meg egy nő.

Egy koncertje után történt a nő állítása szerint

A teljes nevét nem vállaló nő a hétvégén vádolta meg Justin Biebert, hogy 2014-ben szexuálisan zaklatta. Egy Danielle nevű nő a Twitteren tette közzé a hétvégén történetét, aminek lényege, hogy a kanadai énekes jó hat évvel ezelőtt zaklatta őt az austini koncertje után. Bieber azt követően döntötte el, hogy beszél a vádakról, hogy feleségével egyeztettek ez ügyben, írta Twitteren Bieber.

justin bieber szexualis zaklatas
Justin Bieber a 2018-as New York-i Fashion Weeken / Fotó: Theo Wargo / Getty Images

Bieber valóban a helyi SXSW fesztivál meglepetés fellépője volt akkor márciusban, de már az is érdekes, hogy a nő története szerint őt és barátait Bieber meghívta a Four Seasons szállodában lévő lakosztályába. Bieber sietett is igazolni magát – szintén a Twitteren.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Általában nem szoktam véletlenszerű vádaskodásokkal foglalkozni, eddig sem tettem. De a feleségemmel és a produkcióm csapatával úgy döntöttünk, hogy érdemes megszólalnom ebben az ügyben[/perfectpullquote]

– kezdte Bieber a védekezést.

Igyekezett bizonyítani ártatlanságát Bieber

„A pletykák azok pletykák, de a szexuális zaklatás nagyon súlyos dolog” – írta egy másik bejegyzésben Bieber, aztán elkezdte a bizonyítást. Egyrészt azzal, hogy nem is volt a nő által megadott helyszínen, ugyanis nem ott szállt meg.

No Title

Furthermore I stayed with Selena and our friends at an airbnb on the 9th and on the 10th stayed at a Westin because our hotel reservation at LÀ Quinta and not the four seasons was messed up. Here are the receipts for the hotel on the 10th pic.twitter.com/hLNHnvJ6XS

A szálloda vezetésével történt levelezését is kirakta Twitterre, amely fentebb látható. Ebben megerősítik, hogy a jelölt időszakban nem volt vendégük az énekes. Emellett beszédes információ az is, hogy abban az időben a Baby dalszerző-énekesével, Selena Gomezzel járt, és történetesen több barátjukkal együtt voltak azokon a napokon is, akikkel ünnepeltek is Bieber fellépése után.

Hailey Baldwin: Azt éreztetik, kevesebb vagyok, mint Justin Bieber exei

Justin Bieber korábban a koronavírussal kapcsolatos összefogásra hívta fel a figyelmet. Azóta sem tétlenkedik a karanténban, online műsort ad feleségével. A sztárpár 2018 óta házas és Bieber több dalában is kifejezte, hogy Baldwin élete szerelme.

A bizonyítékok sora után Bieber leírta, hogy minden, szexuális zaklatással kapcsolatos vádat nagyon komolyan kell venni, ezért is járt el ennyire alaposan. Továbbá azon is dolgozik, hogy a Twitter és a hatóságok segítségét is igénybe véve jogi lépéseket tervez. A vádaskodó felhasználó bejegyzését egyébként azóta törölték a Twitterről.

A tagadásokból kijár mostanában Biebernek, ugyanis nemrég Ariana Grandéval együtt cáfolta Tekashi 6ix9ine vádját, miszerint 30 ezer példányt vásároltak a saját példányukból, hogy a toplista élére kerüljenek. Év elején, februárban egyébként Elvis Presley rekordját megdöntötte Bieber.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból