Követem Sztárok Justin Timberlake az emberek egyenlőségére tanítja kisfiát, Silas Randallt

Justin Timberlake az emberek egyenlőségére tanítja kisfiát, Silas Randallt

Promóció

Justin Timberlake apák napja alkalmából időt szakított rá, hogy ötéves, Silas Randall nevű fiával a rasszizmus kérdéséről is beszéljen.

Nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést

Promóció
- Advertisement -

A színész és zenész, Justin Timberlake szülőként felelősséget érez azzal kapcsolatban, hogy fiának megtanítsa az elfogadást és megvitassa vele a rasszizmussal kapcsolatos kérdéseket. Timberlake és felesége, Jessica Biel fontosnak tartják, hogy a rendszerszintű rasszizmus megszűnjön, és hogy gyermekük megértse, hogy „minden ember egyenlőnek teremtetett.”

Justin Timberlake és fia / Fotó: Michael Simon

„A fiúk felnőve apákká válnak. Sokat gondolkodtam erről az elmúlt napokban. Megpróbáljuk megtanítani a fiunknak, hogy szeressen és tiszteljen mindenkit – elmagyarázzuk neki, hogy minden ember egyenlőnek teremtetett, és hogy senkit sem szabad a bőrszíne alapján megkülönböztetni – fejtette ki Timberlake a rasszista igazságtalanságok kapcsán, amelyek George Floyd halálához vezettek.

Érkezik Justin Timberlake Man of the Woods, az ötödik stúdióalbuma

Máris legambíciózusabb anyagaként emlegetnek mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A Man of the Woods lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

„Megtanítjuk Silas Randall számára ezt, mert egy napon felnőve ő is megtanítja majd ezt a saját gyerekeinek. Ez egy ciklikus folyamat. Most azon kell dolgoznunk, hogy a diszkrimináció generációs problémáját átalakítsuk, ami országszerte megfertőzte a rendszerünket, és a közösségeinket. Az első leckéknek otthon kell elkezdődnie. Hálás vagyok apámnak és anyámnak, amiért megtanították nekem ezt a leckét a kezdetektől. És azt is köszönöm, hogy meghallgattak akkor is, amikor valami olyasmit akartam mondani, amit ők nem értettek. Azért imádkozom, hogy a fiamban is meglegyen ez az alázat” – fejtette ki Timberlake.

Felesége is felköszöntötte Silas Randall boldog apukáját

Timberlake azt is hozzátette, hogy mennyire hálás a feleségének Bielnek, hiszen nem csak párja és barátja, hanem tanítója is egyben, aki megajándékozta őt az apasággal. A zenész hálás a fiának is, aki mindig megmutatja neki a helyes utat. Biel boldog apák napját kívánt szeretett férjének a saját Instagram oldalán, megosztva egy elbűvölő képet Timberlake-ről és fiáról.

Apának lenni néha hálátlan feladat, de ma reményeink szerint tudathatjuk veled, milyen fontos része vagy az életünknek. Örökké szeretünk téged. Szeretettel anya és Silas

– írta Jessica Biel a férjének.

To the dad who not only protects and provides but most importantly, PLAYS, and puts up with all our shenanigans. And teaches and guides and comforts and accepts and respects. Being a dad can sometimes be a thankless job, but today we hope you know how important you are in our lives. We love you forever and ever and a day. Love mom and Silas ❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Biel és Timberlake 2012-ben házasodtak össze és első gyermekük 2015-ben született. A koronavírus miatt kialakult helyzetet a montanai otthonukban vészelték át önkéntes karanténban. Timberlake korábban egy interjúban számolt be arról, hogy a karantén miatt kialakult 24 órás, szünet nélküli szülőség milyen fárasztó. Ennek ellenére mégis nagyon élvezi az apaszerepet.

Promóció
ForrásPeople
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3