Justin Timberlake az emberek egyenlőségére tanítja kisfiát, Silas Randallt

Justin Timberlake apák napja alkalmából időt szakított rá, hogy ötéves, Silas Randall nevű fiával a rasszizmus kérdéséről is beszéljen.

Nem lehet elég korán kezdeni az érzékenyítést

A színész és zenész, Justin Timberlake szülőként felelősséget érez azzal kapcsolatban, hogy fiának megtanítsa az elfogadást és megvitassa vele a rasszizmussal kapcsolatos kérdéseket. Timberlake és felesége, Jessica Biel fontosnak tartják, hogy a rendszerszintű rasszizmus megszűnjön, és hogy gyermekük megértse, hogy „minden ember egyenlőnek teremtetett.”

justin timberlake
Justin Timberlake és fia / Fotó: Michael Simon

„A fiúk felnőve apákká válnak. Sokat gondolkodtam erről az elmúlt napokban. Megpróbáljuk megtanítani a fiunknak, hogy szeressen és tiszteljen mindenkit – elmagyarázzuk neki, hogy minden ember egyenlőnek teremtetett, és hogy senkit sem szabad a bőrszíne alapján megkülönböztetni – fejtette ki Timberlake a rasszista igazságtalanságok kapcsán, amelyek George Floyd halálához vezettek.

Érkezik Justin Timberlake Man of the Woods, az ötödik stúdióalbuma

Máris legambíciózusabb anyagaként emlegetnek mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A Man of the Woods lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

„Megtanítjuk Silas Randall számára ezt, mert egy napon felnőve ő is megtanítja majd ezt a saját gyerekeinek. Ez egy ciklikus folyamat. Most azon kell dolgoznunk, hogy a diszkrimináció generációs problémáját átalakítsuk, ami országszerte megfertőzte a rendszerünket, és a közösségeinket. Az első leckéknek otthon kell elkezdődnie. Hálás vagyok apámnak és anyámnak, amiért megtanították nekem ezt a leckét a kezdetektől. És azt is köszönöm, hogy meghallgattak akkor is, amikor valami olyasmit akartam mondani, amit ők nem értettek. Azért imádkozom, hogy a fiamban is meglegyen ez az alázat” – fejtette ki Timberlake.

Felesége is felköszöntötte Silas Randall boldog apukáját

Timberlake azt is hozzátette, hogy mennyire hálás a feleségének Bielnek, hiszen nem csak párja és barátja, hanem tanítója is egyben, aki megajándékozta őt az apasággal. A zenész hálás a fiának is, aki mindig megmutatja neki a helyes utat. Biel boldog apák napját kívánt szeretett férjének a saját Instagram oldalán, megosztva egy elbűvölő képet Timberlake-ről és fiáról.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Apának lenni néha hálátlan feladat, de ma reményeink szerint tudathatjuk veled, milyen fontos része vagy az életünknek. Örökké szeretünk téged. Szeretettel anya és Silas[/perfectpullquote]

– írta Jessica Biel a férjének.

To the dad who not only protects and provides but most importantly, PLAYS, and puts up with all our shenanigans. And teaches and guides and comforts and accepts and respects. Being a dad can sometimes be a thankless job, but today we hope you know how important you are in our lives. We love you forever and ever and a day. Love mom and Silas ❤️

No Description

Biel és Timberlake 2012-ben házasodtak össze és első gyermekük 2015-ben született. A koronavírus miatt kialakult helyzetet a montanai otthonukban vészelték át önkéntes karanténban. Timberlake korábban egy interjúban számolt be arról, hogy a karantén miatt kialakult 24 órás, szünet nélküli szülőség milyen fárasztó. Ennek ellenére mégis nagyon élvezi az apaszerepet.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból