Hallgatom Érkezik Justin Timberlake Man of the Woods, az ötödik...

Érkezik Justin Timberlake Man of the Woods, az ötödik stúdióalbuma

A tízszeres Grammy- és négyszeres Emmy-díjas pop/R&B császár, Justin Timberlake február 2-án jelenteti meg a Man of the Woods albumát.

- Advertisement -

Máris legambíciózusabb anyagaként emlegetnek mind hangzását, mind szövegvilágát tekintve. A Man of the Woods lemezen a tradicionális amerikai rock keveredik majd a közreműködők – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton, Alicia Keys – modern zenei hatásaival. Az album promóvideójából kiderül, hogy a szerzeményekben testet öltött történeteket az énekes fia, felesége, Jessica Biel, és Memphis városában gyökerező életútja inspirálta.

/ Fotó: Pitchfork

A személyes jelleget pedig tovább erősíti az a tény, amit Justin a Beats 1 rádióműsorban fedett fel: az album címét fia neve inspirálta. Egyszer rákeresett az interneten, hogy mi is a Silas név jelentés, és a végeredmény az volt, hogy “Man of the woods”.

A 16 dalt tartalmazó Man of the Woods albumról már megismerhettük Pharrell Williams produceri munkájának gyümölcsét, az intenzív és disztópikus Supplies-t, a futurisztikus Filthy-t. És nemrég kóstolót kaphattunk a country melódiák hatását ígérő lemez rusztikus oldalából, az akusztikus gitárban dúskáló Say Something által.

Justin Timberlake – Say Something ft. Chris Stapleton (Official Video)

“Say Something” ft. Chris Stapleton from Man of the Woods Official Music Video directed by Arturo Perez Jr.

A Say Something érdekessége, hogy élőben vették fel a La Blogothèque és Arturo Perez Jr. rendezésében.

A videó és a hang teljes egészében stúdiós trükközésektől mentes, és az ének is a helyszínen rögzített formájában került felhasználásra.

A szerzemény producerei Timbaland és Danja voltak. Ez az anyag igazi felüdülés napjaink popsztárjainak agyonszerkesztett tartalmai után.

A videóban a trendi favágó-outfitet viselő Justin egy elhagyatott szoba homályában szorgoskodik a zenei alapok megalkotásán, majd útra indul a komor, ugyanakkor gyönyörű épületben. Nem kell sokat várnunk, hogy felkapja gitárját. És miután elhalad a fel-felbukkanó zenészek, bandatagok mellett, találkozzon a dal másik „főszereplőjével”, Chris Stapleton country zenésszel, és mennyei jammelésbe kezdjenek.

Találkozásuk és a szerzemény csúcspontjának pillanatában a kihalt tér hirtelen megtelik élettel és melegséget árasztó, kórusként funkcionáló közönséggel. A két előadó számára nem ez az első alkalom a közös szereplésre, korábban együtt léptek fel a 2015-ös CMA díjátadó estéjén és a Tennessee’s Pilgrimage Festival színpadán is.

Justin Timberlake – Filthy (Official Video)

“Filthy” from Man of the Woods Official Music Video directed by Mark Romanek Man of the Woods – An Album By Justin Timberlake iTunes – http://tmbr.lk/jMOTW_iTunes Amazon – http://tmbr.lk/jMOTW_Amazon Spotify – http://tmbr.lk/jMOTW_Spotify Target – http://tmbr.lk/MOTW_Target Google Play – http://tmbr.lk/jMOTW_GooglePlay Deezer – http://smarturl.it/jMOTW/deezer More Options – http://tmbr.lk/jMOTW Man of the Woods Video Playlist – http://smarturl.it/jMOTW/youtube The Man of the Woods Tour – http://tmbr.lk/site Follow Justin Timberlake: Website: https://www.justintimberlake.com/ Facebook: https://www.facebook.com/justintimberlake Twitter: https://twitter.com/jtimberlake Instagram: https://www.instagram.com/justintimberlake/ Spotify: http://tmbr.lk/Spotify #JustinTimberlake #Filthy #Vevo #Pop #OfficialMusicVideo

Twitter-suttogások szerint az album legelső beharangazó dala, a Filthy meglehetősen kívül esik a rajongók megszokott komfortzónáján, és elüt a rádiók mostani kínálatától, éppen ezért egyre nagyobb hype övezi. Írásában és a produceri munkálatokban Timberlake-en kívül Timbaland és Danja is részt vett, illetve James Fauntleroy és Larrance Dopson szintén kivették a részüket a dalszerzés folyamatából.

Justin Timberlake és Timbaland / Fotó: J / Flickr

A videó a díjnyertes, úttörő alkotásairól ismert rendező, Mark Romanek keze munkája, aki többek között Taylor Swift, Jay-Z és a U2 számára készített kisfilmeket, és Justinnal is dolgozott már együtt. A Filthy történetében nem 2018-ba, hanem egyesen 2028-ba csöppenhetünk, ahol egy ultramodern konferencián Justin Timberlake Steve Jobs-t idéző feltalálóként nyűgözi le közönségét legújabb, táncoslábú robot-találmányával, miközben a tőle megszokott pop/R&B-vonal is modern elektronikus zenei lüktetéssé transzformálódik.

Justin Timberlake – Supplies (Official Video)

“Supplies” from Man of the Woods Official Music Video directed by Dave Meyers Man of the Woods – An Album By Justin Timberlake iTunes – http://tmbr.lk/jMOTW_iTunes Amazon – http://tmbr.lk/jMOTW_Amazon Spotify – http://tmbr.lk/jMOTW_Spotify Target – http://tmbr.lk/MOTW_Target Google Play – http://tmbr.lk/jMOTW_GooglePlay Deezer – http://smarturl.it/jMOTW/deezer More Options – http://tmbr.lk/jMOTW Man of the Woods Video Playlist – http://smarturl.it/jMOTW/youtube The Man of the Woods Tour – http://tmbr.lk/site Follow Justin Timberlake: Website: https://www.justintimberlake.com/ Facebook: https://www.facebook.com/justintimberlake Twitter: https://twitter.com/jtimberlake Instagram: https://www.instagram.com/justintimberlake/ Spotify: http://tmbr.lk/Spotify #JustinTimberlake #Supplies #Vevo #Pop #OfficialMusicVideo

A Supplies sejtelmesen a bőr alá kúszó trap-pop dalához is készült videóklip, aminek utópisztikus képsorait Dave Meyers rendező álmodta meg. Timberlake és Eiza González színésznő mellett a kisfilm kulcsfigurája a szerzemény közreműködője, Pharrell Williams. Egy friss behind the scenes videó alkalmával a Justint és Pharrellt összekötő, szinte baráti szál is említésre kerül.

Az első személy, akivel elkezdtem dolgozni ezen a projekten, az Pharrell. Ő Virginiában nőtt fel, én pedig Tenessee államban, nagyon hasonló vidékek, ez dél

– meséli közös gyökereikről és az ebből következő közös hullámhosszról Timberlake.

Két nappal a Man of the Woods megjelenését követően, február 4-én a dalok élőben is debütálnak majd a Super Bowl estéjének félidejében, ahol – csakúgy, mint 14 évvel ezelőtt, a felejthetetlen Janet Jackson-incidens idején – Justin Timberlake lesz a sztárvendég.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Lovasi András a Fidesz mellé állt a győri választásban

„Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András.

Meghalt Kobe Bryant

Halálának oka sajtóértesülések szerint helikopterbaleset.

Így ver át Hollywood! Megmutatjuk, valójában mit látnál egy forgatáson!

Különböző filmek példáin mutatjuk meg, hogyan forgatnak egy-egy filmjelenetet a valóságban.

Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

Palvin Barbara barátját Adam Sandler is nevelte a filmvásznon.

Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Rajta kívül még számos sztár alteregója is felvonult.

ez is érdekeltéged
<3