Egy szökésben lévő jógatanárt azzal vádolnak, hogy agyonlőtte szerelmi riválisát Texasban, majd külföldön plasztikai műtéten esett át, hogy megelőzze elfogását.

A rendőrség elmondása szerint Kaitlin Armstrong aktív és érvényes útlevéllel utazott Costa Ricába az Egyesült Államokból, mielőtt szerdán, június 29-én letartóztatták egy május eleje óta tartó hajtóvadászat után, írja a DailyStar.

Egy tanú, aki látta a letartóztatását, azt állította, hogy két amerikai útlevelet hagyott a szekrényében, valamint egy 6350 dolláros (közel 2,5 millió forintos) számlát plasztikai műtétről. Emellett azt is elmondta, kötés volt a nő orrán. Az egyik útlevél az övé, a másik pedig a húgáé volt.

A bűncselekmény után Armstrong állítólag megváltoztatta a külsejét, és körülbelül vállig érőre nyírta a haját, és sötétbarnára festette.

Az egykori jógaguru állítólag lelőtte a „szerelmi riválisát”, a 25 éves Anna Moriah Wilsont, miután nézeteltérése támadt Colin Strickland miatt, akivel romantikus kapcsolatban állt. Ha bűnösnek találják, akár halálbüntetést is kaphat a gyilkosság miatt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet