Kajdi Csaba Cyla Instagram-oldalán osztotta meg, elveszített egy hozzá közelálló embert. A posztot az elhunyt feleségével készített szelfivel egészítette ki, ami nem nyerte el mindenki tetszését.

Kajdi Csaba szelfivel nyilvánított részvétet

Kajdi Csaba posztjában elárulta, szomorú karácsonya lesz egy idős asszonynak, mivel férje pont néhány nappal az ünnep előtt hunyt el, írja a Blikk.

A modellügynök részvétét nyilvánította ki a Marcsikával készített szelfi alatt, és arra kérte követőit, ők is küldjenek sok energiát neki.

Többen ízléstelennek tartották Kajdi Csaba bejegyzését

A hozzászólásokban sokan együttérzésüket fejezték ki, de többen tartották ízléstelennek a gyászoló nővel való fotózkodást.

Mivel Marcsi nem tagja a közösségi médiának, ezért rajtam keresztül köszöni meg ezt a rengeteg részvétnyilvánítást! Nagyon szépen köszönöm Marcsikám nevében is! Igyekeztem törölni a negatív kommenteket és megjegyzéseket, hogy etikátlan ez a kép, "Cyla miért csücsörítesz", stb. Felettébb ízléstelennek tartom, és legalább a gyász idejére legyünk tapintatosabbak a másikkal, és ha nem tudunk jót mondani, akkor inkább hallgassunk! Marcsika 47 év után vesztette el a férjét, Tomikát, így igazán nincs szüksége erre! Azért osztottam meg ezt követővel rajongóval, mert tudom, mennyire szeretitek Marcsit

– írta Cyla kommentben.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet