Kállay-Saunders András ugyanazt a kérdést kapja meg mindenkitől, mióta kiesett a Sztárboxból.

Kállay-Saunders András múlt vasárnap kapott ki Józan Lászlótól a Sztárboxban. Pár nappal a meccs után az énekes egy videóban beszélt a mérkőzésről, de a szombati posztja alapján ez nem válaszolt meg minden kérdést, írja168.

Folyamatosan az utcán meg itt azt a kérdést kapom tőletek: »hogy tudtál elfáradni ilyen hamar« és »kellet volna jobban foglalkozni az állóképességeddel«. Csináltam erről egy videót nektek, TV-ben elmondtam, a kisfilmemben hallottátok, mielőtt beléptem a ringbe

– magyarázta, hangsúlyozva, hogy utoljára beszél erről. “3 héttel a meccsem előtt végre elkezdtem full erővel, fájdalom nélkül edzeni 4 szurival (kortizon) a vállaimban, hogy ne érezzek semmit. Nem vagyok egy szuperhős, ennyi idő alatt örülök, hogy lábon tudtam maradni, nem kaptam már levegőt a második menet után. Hidd el, nekem fáj a legjobban, hogy nem tudtam hónapokon keresztül készülni, mert jól tudom, mire vagyok képes boxszempontból.”

Nem volt éjszaka, hogy hajnalban nem keltem fel ordítva, mert olyan érzés volt, mintha késsel szúrnák a vállaimat. Ezek nem kifogások, én döntöttem, hogy folytatom, mert annyira megszerettem ezt a sportot, és maradt bennem a remény, hogy jobb lesz és mindent megoldok.

“Csak légyszíves nem szeretnék többet erről beszélni, és olyan kedvesek vagytok, ahogy hozzám jöttök az utcán érdeklődni mindenről. Szeretlek titeket, minden OK, most rendbe hozzuk a vállaimat, és alig várom, hogy újra lépjek a Vasas terembe. Nézzétek a Sztárboxot, nagyon izgalmas meccsek lesznek, ti kinek drukkoltok? Én Istenes Bencének” – mondta az énekes.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.