Követem Közélet Kanye West indul az elnökválasztáson Elon Musk támogatásával

Kanye West indul az elnökválasztáson Elon Musk támogatásával

Promóció

Kanye West bejelentette, hogy indul az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért, mindezt Elon Musk teljes támogatásával.

Elnöki ügy

Promóció
- Advertisement -

Kanye West legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy saját kozmetikai márkát indít és divatcége egyesül a Gap márkával. Most újabb nagy dobást jelentett be.

Obama babérjaira tör Kanye West / Fotó: The Independent

A rapper a Függetlenség napján a felettébb ambiciózus tervét osztotta meg a közösségi médián keresztül, indul az elnökválasztáson, írja a Design Taxi. A bejelentés igencsak vegyes fogadtatásban részesült.

Most kell megvalósítanunk Amerika ígéretét, bízva Istenben, egyesítve a vízióinkat és felépítve a jövőnket. Indulok az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért 2020-ban

– írta a rapper. Arról egyelőre semmilyen információt nem árult el, hogy milyen hivatalos iratokkal rendelkezik ahhoz, hogy beszálljon a versenybe. A bejelentés azonnal szárnyra kapott a világhálón és felkeltette a Tesla és a SpaceX vezér, Elon Musk figyelmét is és biztosította őt a vállalatai támogatásáról.

Kritikus hangok is felbukkantak

West felesége, Kim Kardashian egy amerikai zászlós emojival fejezte, ki hogy férje mellett áll. Más közösségi média felhasználók sokkal szkeptikusabban álltak a bejelentéshez. Volt, akinek ez már túl sok.

„Az a véleményem Kanye elnöki jelöltségéről… Ez az év már nem is lehet rosszabb” – fejtette ki egy Twitterező egy meglepődött ember fotóját mellékelve a megjegyzéséhez.

West egyébként kiváló kapcsolatot ápol a jelenlegi elnökkel, Donald Trumppal. Tavaly júliusban ki akarta szabadítani ASAP Rockyt, mert West kérte.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3