Kanye West bejelentette, hogy indul az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért, mindezt Elon Musk teljes támogatásával.

Elnöki ügy

Kanye West legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy saját kozmetikai márkát indít és divatcége egyesül a Gap márkával. Most újabb nagy dobást jelentett be.

Kanye West Usa Elnok
Obama Babérjaira Tör Kanye West / Fotó: The Independent

A rapper a Függetlenség napján a felettébb ambiciózus tervét osztotta meg a közösségi médián keresztül, indul az elnökválasztáson, írja a Design Taxi. A bejelentés igencsak vegyes fogadtatásban részesült.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Most kell megvalósítanunk Amerika ígéretét, bízva Istenben, egyesítve a vízióinkat és felépítve a jövőnket. Indulok az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért 2020-ban[/perfectpullquote]

– írta a rapper. Arról egyelőre semmilyen információt nem árult el, hogy milyen hivatalos iratokkal rendelkezik ahhoz, hogy beszálljon a versenybe. A bejelentés azonnal szárnyra kapott a világhálón és felkeltette a Tesla és a SpaceX vezér, Elon Musk figyelmét is és biztosította őt a vállalatai támogatásáról.

Kritikus hangok is felbukkantak

West felesége, Kim Kardashian egy amerikai zászlós emojival fejezte, ki hogy férje mellett áll. Más közösségi média felhasználók sokkal szkeptikusabban álltak a bejelentéshez. Volt, akinek ez már túl sok.

„Az a véleményem Kanye elnöki jelöltségéről… Ez az év már nem is lehet rosszabb” – fejtette ki egy Twitterező egy meglepődött ember fotóját mellékelve a megjegyzéséhez.

West egyébként kiváló kapcsolatot ápol a jelenlegi elnökkel, Donald Trumppal. Tavaly júliusban ki akarta szabadítani ASAP Rockyt, mert West kérte.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet