Kanye Westet 44. születésnapján lencsevégre kapták Irina Shaykkal Párizsban.

Lehetséges, hogy Irina Shayk és Kanye West kapcsolata mögött üzleti érdekek állnak

Irina Shayk orosz modell és Kanye West rapper ismerettségre régebbre nyúlik vissza. Egyes források szerint még Kim Kardashiannel való kapcsolata előtt ismerkedtek meg és dolgoztak együtt. West egyik dalszövege is arról árulkodik, ekkoriban sem volt már teljesen közömbös neki a modell. 

Shayk 2019-ben szakított Bradley Cooperrel, aki azt nyilatkozta róla, hogy “nagyon ambíciózus és okos, ha a karrierjéről van szó”. Ennek okán nem lenne meglepő fordulat, ha bebizonyosodna, valóban üzleti érdekek is fűzik őket ehhez a kapcsolathoz, ugyanis a celebtörténelemben többször volt már példa erre. 

Irina Shayk Kanye West Parizs

A pár egyébként tavasz elején kezdett el találkozgatni New Yorkban, de csak az utóbbi időben egyre közelebb kerültek egymáshoz. A rapper 44. születésnapján Párizsban jártak együtt, ebből következtet némely platform arra, hogy valami komolyabb van alakulóban. Erről azonban még sem Shayk, sem West nem nyilatkozott még, ellenben Cooper szerint jót tenne Shayk karrierjének ez a kapcsolat.

West, mint megírtuk, elválik Kim Kardashiantól, így ennek kontextusában is érdekes volt Shaykkal való közös fotó. Kim Kardashiannak jót tett a válás, legalábbis az üzletének.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet