Kanye West tavaly levizelte, idén nyert egy Grammy-díjat legjobb keresztény album kategóriában

Jesus is King című albuműval Kanye West 2021-ben is Grammy-díjat hozott el a gáláról.

Kanye West a legjobb keresztény a Jesus is King albumával

A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a 2021-es Grammy-díjátadót, valamint már a gála előtt tudvalevő volt, kik a nyertesek. Köztük van Kanye West is, aki a legjobb keresztény album kategóriában bizonyult a legjobbnak a Jesus is King című albumáért, írja a Vulture. West olyan előadók felett győzedelmeskedett, mint Cody Carnes, Hillsong Young & Free, We The Kingdom és Tauren Wells.

Every Hour

Provided to YouTube by Universal Music GroupEvery Hour · Kanye West · Sunday Service ChoirJESUS IS KING℗ 2019 Getting Out Our Dreams II, LLC, distributed by ...

A 2019-es Jesus is King keresztényhiphop-stílusa igen nagy eltávolodás volt a rapper korábbi lemezeitől. 

Kanye West Grammy Kereszteny Kategoria Jesis Is The King
Kanye West a Grammy-díjaival tavaly / Fotó: Carlo Allegri / Getty Images

Azonban állítása szerint a jövőben csak hasonló projektek érkeznek tőle, például a Jesus Is King Part II., amelyben Dr. Dre is közreműködik.

Volt, idő, amikor tojt a Grammyre

Tavaly a Twitter-oldalán sokkolta rajongóit azzal a videóval, mellyel megörökítette, ahogy a vécébe hajított díjára vizelt. A bizarr dolgot azt követően tette, hogy az Universal Music lemezkiadó megtiltotta neki, hogy megvásárolja dalai eredeti verzióit.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

“Higgyétek el… Nem fogok leállni” – írta West, aki korábban azért került összetűzésbe lemezkiadójával, mert az nem árulná el neki, mennyibe kerülnének dalai eredeti verziói, hiszen tudják, a rappernek van elég pénze ahhoz, hogy kifizesse azokat.

Kanye West nem él át túlzottan zökkenőmentes napokat. Miután bejelentette, indul az elnökválasztáson, elbukta azt. Nemrégiben pedig hivatalossá vált, hogy ő és Kim Kardashian, a felesége elválnak. Ráadásul igen jót tett a válás Kardashiannak.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból