Kanye West szerint Isten újra összehozza majd Kim Kardashiannal

Kanye West egy hálaadási eseményen tartott beszédet, és kitért a Kim Kardashiannal véget ért kapcsolatára is.

Úgy tűnt, mindketten továbbléptek

Kim Kardashian még az év elején jelentette be, elválik férjétől és négy gyereke apjától, Kanye Westtől. Azóta Westet több különböző szupermodellel látták együtt, írta a 24.hu.

A napokban ismét sok szó esett az ex-sztárpárról, mivel Kim Kardashian a Saturday Night Live humoristájával, Pete Davidsonnal jár.

Kanye West szerint Isten azt akarja, találjanak újra egymásra Kim Kardashiannal

Hirdetések
Kanye West egy eseményen mondta el, mit gondol volt feleségével való kapcsolatáról.

Kimye olyan narratívát hozott létre, amely nem az a narratíva, amit Isten is szeretne. Isten azt akarja, lássuk meg, megjavulhatunk-e ebben a kapcsolatban. Hibákat követtünk el mindketten. Sok olyan dolgot tettem a nyilvánosság előtt, amit férjként nem szabadott volna. De ma nem tudtam, hogy mikrofon előtt leszek, de mégis itt állok, és kész vagyok megváltoztatni ezt a narratívát. Haza kell találnom. Ha a gonoszság el tudja tőlem választani Kimye-t, akkor családok milliói azt fogják érezni, hogy a válás egy rendben lévő dolog. Ám ha Isten összehoz Kimye-vel, azt ugyanúgy milliók fogják érezni. Látják majd, hogy le lehet győzni a válás nehézségeit, a traumákat, amelyekkel az ördög akar minket nyomorba taszítani

– összegezte.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet