Veszélybe kerültek Kanye West kupolaházai, az egyiket le is bontották

Lebonthatják Kanye West megfizethető házait, írja a Dazed. A Los Angeles-i közművek hatósága szerint a rappernek nincs írásos engedélye az építkezéshez.

A Los Angeles-i Calabasasban kezdett megfizethető házak építésébe Kanye West a nyáron. A hatósági helyszínelők első vizsgálatukkor úgy ítélték meg, hogy az épületek ideiglenesek. Azonban másodjára is megvizsgálták a területet, ekkora pedig már lebetonozták őket.

Kanye West Calabasas Kunyhó Veszély
A Tatooine-Bolygó Inspirálta Takarékos Házak. / Fotó: Los Angeles Közművek

A végleges elhelyezésű építményeket viszont engedélyeztetni kell. A térségben ezen felül több panaszos bejelentést is tettek a helyiek, hogy a munkálatokat éjszaka végezték, vasárnapi napokon is. West mindkét esetben szabálysértést követett el. A hatóságok szeptember 15-ig adtak haladékot az engedélyeztetésre. A házak egyikét azonban már lebontották.

Kanye West hontalanoknak tervezett otthonait a Star Wars inspirálta

Múlt hónapban a rapper-énekes, Kanye West elfogadtatta otthonépítési projektjét. Az épülő házakat a Star Wars-filmekből jól ismert Tatuin bolygó inspirálta, és a megfizethetőséget az első helyen szerepelt a tervek készítésénél. Néhány fotó már napvilágot látott, melyeket a TMZ, valamint a brit Metro oldalán már megtekinthettek az érdeklődők, írja a Design Taxi .

Az épületeket az énekes főként hontolalanoknak szánta. ,,Rágógumi” formájukat a Star Wars-filmekben található Tatooine bolygó lakóházai inspirálták. A rapper célja az volt, hogy felszámolja az anyagi küszöböket a gazdagok és szegények között azáltal, hogy takarékos házban laknak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk