Követem Design Veszélybe kerültek Kanye West kupolaházai, az egyiket le is...

Veszélybe kerültek Kanye West kupolaházai, az egyiket le is bontották

Promóció

Lebonthatják Kanye West megfizethető házait, írja a Dazed. A Los Angeles-i közművek hatósága szerint a rappernek nincs írásos engedélye az építkezéshez.

Promóció
- Advertisement -

A Los Angeles-i Calabasasban kezdett megfizethető házak építésébe Kanye West a nyáron. A hatósági helyszínelők első vizsgálatukkor úgy ítélték meg, hogy az épületek ideiglenesek. Azonban másodjára is megvizsgálták a területet, ekkora pedig már lebetonozták őket.

A Tatooine-bolygó inspirálta takarékos házak. / Fotó: Los Angeles Közművek

A végleges elhelyezésű építményeket viszont engedélyeztetni kell. A térségben ezen felül több panaszos bejelentést is tettek a helyiek, hogy a munkálatokat éjszaka végezték, vasárnapi napokon is. West mindkét esetben szabálysértést követett el. A hatóságok szeptember 15-ig adtak haladékot az engedélyeztetésre. A házak egyikét azonban már lebontották.

Kanye West hontalanoknak tervezett otthonait a Star Wars inspirálta

Múlt hónapban a rapper-énekes, Kanye West elfogadtatta otthonépítési projektjét. Az épülő házakat a Star Wars-filmekből jól ismert Tatuin bolygó inspirálta, és a megfizethetőséget az első helyen szerepelt a tervek készítésénél. Néhány fotó már napvilágot látott, melyeket a TMZ, valamint a brit Metro oldalán már megtekinthettek az érdeklődők, írja a Design Taxi .

Az épületeket az énekes főként hontolalanoknak szánta. ,,Rágógumi” formájukat a Star Wars-filmekben található Tatooine bolygó lakóházai inspirálták. A rapper célja az volt, hogy felszámolja az anyagi küszöböket a gazdagok és szegények között azáltal, hogy takarékos házban laknak.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3