Kanye West hip-hop előadónak teljesen be kell oltania magát, ha Ausztráliában szeretne koncertezni – mondta Scott Morrison szombaton, miután a média szerint az előadó márciusra ausztrál turnét tervez.

Ausztráliában nem számít, ki vagy, be kell tartanod a szabályokat

„A szabályok szerint teljesen be kell oltatnod magadat” – mondta Morrison egy szombati sajtótájékoztatón. – „Mindenkire vonatkoznak. Nem számít, hogy ki vagy, ezek a szabályok. Követed a szabályokat – jöhetsz. Nem tartod be a szabályokat, nem teheted meg.”

Morrison kijelentését a Sydney Morning Herald pénteki, iparági forrásokra hivatkozó beszámolója előzte meg, amely szerint Kanye West márciusban stadionkoncerteket tervez Ausztráliában, írja a The Guardian.

Kanye West a fenevad bélyegének nevezte az oltást

A legújabb albumát, a Dondát júliusban kiadó West képviselői nem tudták azonnal kommentálni az esetet.

A közösségi médiában adott 2021-es interjújában azt mondta, hogy egy adag oltást kapott, de a Forbes üzleti magazinnak adott 2020-as interjújában „a fenevad bélyegének” nevezte az oltást.

Ausztrália, az egyik legmagasabb átoltottsági arányú nemzet, az elmúlt hónapban robbanásszerű fertőzési hullámmal küzdött, amelyet a gyorsan terjedő Omikron variáns hajtott, és körülbelül 2 millió esetet regisztráltak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet