Kanye West Chicago és Los Angeles legkiszolgáltatottabb helyzetben élő lakóit támogatja a koronavírus-járvány idején.

Szülővárosában segít a rapper

A hírességek világszerte próbálnak segíteni, vannak, akik pénzt küldenek a rajongóiknak, megosztják saját mentális egészségről szóló történeteiket, vagy bátorítják az embereket az elszigeteltség során. Kanye West is csatlakozott azon sztárokhoz, akik segítséget nyújtanak a koronavírus-járvány során, írja a Dazed.

Kanye West Koronajarvany
Kanye West Segít A Bajban / Fotó: Michael Wyke

A rapper több szervezetet is támogat: a Chicago-i We Women Empowered-öt és Josephine’s Southern Cooking-ot, továbbá a Los Angeles-i Dream Centert. A szülővárosában található jótékonysági szervezetek segítik az idősek, a családok és azon gyerekek étkeztetését, akik érintettek a világjárványban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mikor megkaptam a telefonhívást, hogy Kanye West segíteni akar Chicago idősein, szóhoz sem jutottam. A telefonhívás megváltoztatta a világunkat[/perfectpullquote]

– magyarázza Josephine Wade, a We Women Empowered tulajdonosa.

Időseknek és gyerekeknek segítenek

A szervezet Chicago déli városrészében biztosít háromszori étkezést a járvány kitörése óta, Wade reméli, hogy West adományából folytatni tudják a munkát a kérdéses területeken. Szintén Wade üzemelteti a Josephine’s Southern Cooking nevű kifőzdét is, amely ételt ad a rászorulóknak.

Will Smith fiának új vállalkozása a Los Angeles-i hajléktalan embereken segít

A rászorulók számára ingyenesen osztanak egészséges, vegetáriánus ételeket Jaden Smith mozgó éttermében. Jaden Smith-nek, az ERYS című új album népszerűsítse mellett, sikerült időt szakítania a jótékonykodásra is, elindította a segítő szándékú food truck vállalkozását. Az I Love You Restaurant elnevezésű mozgó étterem a Los Angeles-i hajléktalanok számára biztosít ingyenes ételt.

A Dream Center autós étkezdéje Los Angelesben a hét minden napján, 11 órás nyitvatartással várja a rászorulókat. Jelenleg 7000 adag ételt osztanak naponta, de West hozzájárulásával igyekeznek még több gyereknek és idős embernek biztosítani az adományt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet