Ha azt hitted, nem lehet hülyébb Kanye West, tévedtél

Kanye West nemrég Donald Trump elé járult audenciára, és sok konkrétum nem derült ki, a beszélgetésből. De legalább megtudtuk a telefonkódját.

Ismét bebizonyította Kanye West, hogy elég laza. Persze ha laza alatt azt értjük az esetében, hogy ritka egyszerű elme. Volt már itt olyan, amikor azt találta mondani, hogy a rabszolgaság választás döntése. Talán neki más sorsot szánt az élet, mint a sok száz évvel ezelőtt élt gyökereinek, de attól még nem gondoljuk, hogy választás kérdése lenne.

Kanye West és a rabszolgaság: Történelemből, ülj le fiam, egyes!

A TMZ -nél tett látogatása alkalmával azt találta mondani, hogy az afro-amerikaiak több száz éves rabszolgasága neki inkább egyfajta választásnak („choice”) tűnik. „Amikor meghallod, hogy 400 éven át rabszolgaság volt… 400 éven át? Az úgy hangzik, mint egyfajta választás” – nyilatkozta West. Kanye West had liposuction, started popping painkillers …

Most azonban megint rákontrázott az amerikai rapper, Kanye West. Nemrég Donald Trump amerikai elnök elé járult látogatás gyanánt, és felvették, miközben a telefonját oldja ki. Kanye telefonos jelkódja nem túl bonyolult: hat darab nulla egymás után.

No Title

lmao Kanye’s iPhone password is 000000 pic.twitter.com/mEM5Tjq0po

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból