Az anyuka rosszul lett, mikor rájött, mennyit költött karácsonykor

Lehet szeretni és utálni is a karácsonyt, de az tagadhatatlan, hogy kifejezetten drága mulatság tud lenni. Pláne, ha nem tervezzük meg pontosan, mi fér bele a keretbe.

A Mirror beszámolója szerint egy anyuka kórházban volt az ünnepek előtt, így idén gyorsan kellett beszereznie az ajándékokat. Utólag számolta ki, mennyit is költött, a végösszeg pedig elborzasztotta. Bevallása alapján rosszul lett a szám láttán.

Szexelő jegesmedvéknek nézték a karácsonyi berendezést

Nem tudni, mi járhatott az Isle of Man szigetén található Tynwald Mills dolgozói fejében, amikor enyhén félreérthető pozícióban állítottak fel jegesmedvéket az előcsarnokban, hogy megteremtsék a karácsonyi hangulatot. Az arra járó vásárlók közül többen döbbenten álltak meg, néhányan nevettek, és volt, aki szerint semmi kivetni való nem volt benne.


Egy szülői oldalon, a Mumsneten osztotta meg történetét. Több, mint 3000 fontot, azaz egymillió forintot költött el az idei karácsonyra. Hatgyerekes anyukaként nehéz lehet a büdzsén belül maradni, de elmondása szerint ez az összeg több, mint amennyit megengedhettek volna maguknak. Főleg olyan dolgok kerültek a fa alá, amire a gyerekeknek szükségük volt, javarészt ruhák és játékok.

Ilyen a Karácsony a giccses, túlzásoktól nem félő Nyugat-Amerikában

Jesse sorozata 2010-ben indult, amikor a keleti partról átköltözött családjával a nyugati partra, és egészen új élményben volt része a karácsonyi hagyományokat illetően. Képein egy tömegnyi mikulás ruhába öltözött embert, megszámlálhatatlan fényes karácsonyi dísszel megtöltött nappalit és egy, a díszektől alig látható házat is találunk. A sorozat címe: Karácsony Amerikában: Boldog Születésnapot, Jézus!


A többi anyuka megértően reagált a történtekre, sokan próbáltak kitalálni valamilyen megoldást a helyzetre. Volt, aki azt tanácsolta vigyen vissza néhány ajándékot, vagy tegye félre őket későbbi szülinapokra. Egy szülő azzal próbálta megnyugtatni az anyukát, hogy szükséges dolgokat vásárolt, amiket úgyis meg kellett volna vennie. Azt javasolta, próbálja lebontani hónapokra, hátha attól jobban érzi majd magát. Mások próbáltak büdzsé-tippeket megosztani, hogy ez ne ismétlődhessen meg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból