Karda Bea titokzatos betegséggel küzd már évek óta. Mint mondta, folyamatosan koncertezik, a színpadon is látszólag tartja magát, azonban sokszor sírva fakad a fájdalom miatt.

Karda Bea a Ripostnak adott interjút, amiben őszintén beszél titokzatos betegségéről. A 68 éves énekesnő folyamatosan koncertezik, a színpadon táncol és energikusan vonja be a közönségét.

Karda Bea Betegsége
Karda Bea / Fotó: Az Énekesnő Hivatalos Weboldala

Azonban mindez kizárólag a külvilágnak szól, hiszen sokszor sírva fakad a fájdalom miatt. Mint mondta, már két éve küzd a betegséggel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A kálváriám egy tévéfelvétel után kezdődött. Éppen sétáltam le az emeletről, amikor éreztem, hogy minden erő kimegy a bal lábamból, miközben éles fájdalom hasított belém, ami egyre csak erősödött. Végül orvoshoz mentem, de minden leletem negatív lett, és közölték, nincs semmi, ami a fájdalmamat indokolná.” A fellépései alatt a fájdalomból soha semmit nem mutatott a közönségnek, deahogy vége a koncertnek, minden megváltozik. „A hazafelé tartó út már más tészta. Esténként néha sírva fakadok a fájdalom miatt, és már a gyógyszeradagomat is felemeltük napi kettőről háromra[/perfectpullquote]

– mondta az énekesnő a Ripostnak.

Korda György a színpadon lett rosszul, de nem áll le

Korda György már 81 éves, így nem meglepő, hogy nem bírja a hőséget. Az sem segített, hogy hűtik a színpadot. Ennek következtében pedig rosszul lett a PLÁZS -on adott koncert közben, írja a . A lap megjegyzi, hogy szemtanúk beszámolója szerint Korda György nehezen viselte a hőséget, fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt.

Egy neurológus végül megtalálta a baj okát, valószínűleg egy ülőideg-gyulladás okozza a fájdalmakat. A ritka betegség műtéttel orvosolható, amire egy, szeptemberben esedékes MR-vizsgálat után kerül majd sor. Igaz, hogy addig továbbra is csak kínok között tud mozogni, Karda Bea mégsem mond le egyetlen fellépést sem.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet