Hallgatom A magyar énekesnő a titokzatos betegsége miatt csak kínok...

A magyar énekesnő a titokzatos betegsége miatt csak kínok között tud mozogni

Promóció

Karda Bea titokzatos betegséggel küzd már évek óta. Mint mondta, folyamatosan koncertezik, a színpadon is látszólag tartja magát, azonban sokszor sírva fakad a fájdalom miatt.

Promóció
- Advertisement -

Karda Bea a Ripostnak adott interjút, amiben őszintén beszél titokzatos betegségéről. A 68 éves énekesnő folyamatosan koncertezik, a színpadon táncol és energikusan vonja be a közönségét.

Karda Bea / Fotó: Az énekesnő hivatalos weboldala

Azonban mindez kizárólag a külvilágnak szól, hiszen sokszor sírva fakad a fájdalom miatt. Mint mondta, már két éve küzd a betegséggel.

A kálváriám egy tévéfelvétel után kezdődött. Éppen sétáltam le az emeletről, amikor éreztem, hogy minden erő kimegy a bal lábamból, miközben éles fájdalom hasított belém, ami egyre csak erősödött. Végül orvoshoz mentem, de minden leletem negatív lett, és közölték, nincs semmi, ami a fájdalmamat indokolná.” A fellépései alatt a fájdalomból soha semmit nem mutatott a közönségnek, deahogy vége a koncertnek, minden megváltozik. „A hazafelé tartó út már más tészta. Esténként néha sírva fakadok a fájdalom miatt, és már a gyógyszeradagomat is felemeltük napi kettőről háromra

– mondta az énekesnő a Ripostnak.

Korda György a színpadon lett rosszul, de nem áll le

Korda György már 81 éves, így nem meglepő, hogy nem bírja a hőséget. Az sem segített, hogy hűtik a színpadot. Ennek következtében pedig rosszul lett a PLÁZS -on adott koncert közben, írja a . A lap megjegyzi, hogy szemtanúk beszámolója szerint Korda György nehezen viselte a hőséget, fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt.

Egy neurológus végül megtalálta a baj okát, valószínűleg egy ülőideg-gyulladás okozza a fájdalmakat. A ritka betegség műtéttel orvosolható, amire egy, szeptemberben esedékes MR-vizsgálat után kerül majd sor. Igaz, hogy addig továbbra is csak kínok között tud mozogni, Karda Bea mégsem mond le egyetlen fellépést sem.

Promóció
ForrásRipost
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3