Követem Design Kate Moss és Cara Delevigne is megemlékeznek Karl Lagerfeldről...

Kate Moss és Cara Delevigne is megemlékeznek Karl Lagerfeldről egy új projekt által

Promóció

Egy csapatnyi híresség tervez egyedi fehér inget az elhunyt dizájner, Karl Lagerfeld emlékére, írja a Dazeddigital.

Promóció
- Advertisement -

Karl Lagerfeld, az ikonikus tervező öt hónapja hunyt el, de az emléke még mindig él. A párizsi megemlékezést követően néhány híresség most egy újabb projekt által tiszteleg a dizájner hagyatéka előtt. Ehhez pedig azt használják, amit Lagerfeld igazán szeretett: fehér ingeket.

A fehér ing projekt keretében hírességek tervezik meg a saját verziójukat a Karl Lagerfeld védjegyévé vált galléros fehér ingből. / Fotó: Shutterstock / Caroline Seidel

A fehér ing projekt keretében többek között Cara Delevigne, Kate Moss, Diane Kruger, Amber Valletta, Tommy Hilfiger, Alessandro Michele, Takashi Murakami és Carine Roitfeld tervezik meg a saját verziójukat a dizájner védjegyévé vált galléros fehér ingből.

A projektet Lagerfeld cégének stílus tanácsadója, Roitfeld felügyeli majd, a bevételt pedig egy francia jótékonysági szervezet, a Sauver la Vie kapja majd. Az elkészült dizájnokat a párizsi divathéten állítják majd ki.

Tilda Swinton és Pharrell is megemlékeztek Karl Lagerfeldről

A párizsi Grand Palais-ban gyűltek össze a legendás dizájner, Karl Lagerfeld barátai és családtagjai, hogy megemlékezzenek életéről és munkásságáról. A palotát Annie Leibovitz által Lagerfeldről készített fotókkal és egy fekete-fehér önportré-sorozattal díszítették. Egészségügyi problémái miatt Lagerfeld januárban már nem vett részt a Chanel show-kon.


Mindahét különböző dizájnból 77 példány készül, darabját 777 euróért fogják árulni. A szám elvileg Lagerfeld kedvenc számára, a Rue de Lille-i könyvesboltjának házszámára és a kedvenc párizsi megyéjére is utal.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3