Kate Moss és Cara Delevigne is megemlékeznek Karl Lagerfeldről egy új projekt által

Egy csapatnyi híresség tervez egyedi fehér inget az elhunyt dizájner, Karl Lagerfeld emlékére, írja a Dazeddigital.

Karl Lagerfeld, az ikonikus tervező öt hónapja hunyt el, de az emléke még mindig él. A párizsi megemlékezést követően néhány híresség most egy újabb projekt által tiszteleg a dizájner hagyatéka előtt. Ehhez pedig azt használják, amit Lagerfeld igazán szeretett: fehér ingeket.

Karl Lagerfeld Lagerfeld Kate Moss Cara Delevigne Fehér Ing Projekt
A Fehér Ing Projekt Keretében Hírességek Tervezik Meg A Saját Verziójukat A Karl Lagerfeld Védjegyévé Vált Galléros Fehér Ingből. / Fotó: Shutterstock / Caroline Seidel

A fehér ing projekt keretében többek között Cara Delevigne, Kate Moss, Diane Kruger, Amber Valletta, Tommy Hilfiger, Alessandro Michele, Takashi Murakami és Carine Roitfeld tervezik meg a saját verziójukat a dizájner védjegyévé vált galléros fehér ingből.

A projektet Lagerfeld cégének stílus tanácsadója, Roitfeld felügyeli majd, a bevételt pedig egy francia jótékonysági szervezet, a Sauver la Vie kapja majd. Az elkészült dizájnokat a párizsi divathéten állítják majd ki.

Tilda Swinton és Pharrell is megemlékeztek Karl Lagerfeldről

A párizsi Grand Palais-ban gyűltek össze a legendás dizájner, Karl Lagerfeld barátai és családtagjai, hogy megemlékezzenek életéről és munkásságáról. A palotát Annie Leibovitz által Lagerfeldről készített fotókkal és egy fekete-fehér önportré-sorozattal díszítették. Egészségügyi problémái miatt Lagerfeld januárban már nem vett részt a Chanel show-kon.


Mindahét különböző dizájnból 77 példány készül, darabját 777 euróért fogják árulni. A szám elvileg Lagerfeld kedvenc számára, a Rue de Lille-i könyvesboltjának házszámára és a kedvenc párizsi megyéjére is utal.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk