Karl Lagerfeld x Vans kollab a legjobb dolog, ami idén a lábaddal történik!

Contextus

Contextus

Miután az AW17-es bemutató után Párizs legmagasabb kitüntetését kapta meg, Karl Lagerfeld a Vans-nek tervez egy kollekciót.

Mióta nem tudom levakarni az Old School-omat a lábamról, Szeptember 7-et jobban várom, mint a karácsonyt: ugyanis ekkor dobják piacra a német álomtervező és a gördeszkás cipőkirály cég közös munkájának gyümölcsét.

Find your wardrobe essentials and get the perfect day-to-night look, ideal for the weekend! Shop the looks by clicking the link in the bio #KARLLAGERFELD

No Description

Sajnos nem nagyon szivárogtak ki információk az együttműködés folyamatáról, így, amikor először pillantja meg a nagyérdemű a kreációkat, az a Bread & Butter tradeshow lesz Berlinben, épp hogy pár nappal a cipők piacra kerülése előtt.

Lagerfeld instagramjáról csak annyi derül ki, hogy 6 különböző modellt interpretál majd, többek között egy platform és egy fekete slip on fazont. 2004-es H&M együttműködése után csak remélni mertük, hogy az eset körüli balhé nem tartja távol a fast fashion márkáktól a tervezőt, de szerencsére a Vans-szel megtalálta a közös hangot.

Kezdőlap > Uncategorized > Karl Lagerfeld x Vans kollab a legjobb dolog, ami idén a lábaddal történik!
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból