Követem Design Karl Lagerfeld x Vans kollab a legjobb dolog, ami...

Karl Lagerfeld x Vans kollab a legjobb dolog, ami idén a lábaddal történik!

Promóció

Miután az AW17-es bemutató után Párizs legmagasabb kitüntetését kapta meg, Karl Lagerfeld a Vans-nek tervez egy kollekciót.

Promóció
- Advertisement -

Mióta nem tudom levakarni az Old School-omat a lábamról, Szeptember 7-et jobban várom, mint a karácsonyt: ugyanis ekkor dobják piacra a német álomtervező és a gördeszkás cipőkirály cég közös munkájának gyümölcsét.

Find your wardrobe essentials and get the perfect day-to-night look, ideal for the weekend! Shop the looks by clicking the link in the bio #KARLLAGERFELD

36.8k Likes, 167 Comments – KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on Instagram: “Find your wardrobe essentials and get the perfect day-to-night look, ideal for the weekend! Shop…”

Sajnos nem nagyon szivárogtak ki információk az együttműködés folyamatáról, így, amikor először pillantja meg a nagyérdemű a kreációkat, az a Bread & Butter tradeshow lesz Berlinben, épp hogy pár nappal a cipők piacra kerülése előtt.

Lagerfeld instagramjáról csak annyi derül ki, hogy 6 különböző modellt interpretál majd, többek között egy platform és egy fekete slip on fazont. 2004-es H&M együttműködése után csak remélni mertük, hogy az eset körüli balhé nem tartja távol a fast fashion márkáktól a tervezőt, de szerencsére a Vans-szel megtalálta a közös hangot.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3