Kasza Tibi bejelentette, hogy felhagy az énekléssel.

Kasza Tibi elárulta, tudatos döntés volt részükről, hogy kevesebbet osztanak meg a magánéletükről. Elmondása szerint régen élvezte a közösségi médiát, de egy idő után azt vette észre, hogy csak megfelelési kényszerből és kötelességből posztolt, írja24.hu.

Az is lehet, hogy minden maradt a régi, csak szimplán megöregedtem. Tudatosan kerülöm a nyilvános eseményeket. És őszinte leszek, ha holnaptól nem ismernének fel az utcán, nem lenne bennem hiányérzet.

“Holott kimondottan jólesik, ha valaki odalép hozzám, megszólít, és beszélgetünk egy kicsit” – vallotta be, hozzátéve, hogy teljesen hétköznapi életet él a családjával, ami már-már unalmasnak is tűnhet. Azt is kijelentette, hogy felhagy a zenéléssel, nem fog többé színpadra állni. 

Amikor egy hosszabb szünet után még visszatértem, a dalaim kivétel nélkül nagyon sikeresek lettek, tehát elégedetten zártam le az életemnek ezt a fejezetét. Az a filozófiám, hogy inkább én zárok be ajtókat, és nem várom meg, amíg az élet bevágja előttem

– jelentette ki. A műsorvezetői karrierjével is elégedett, nem rázná meg, ha a Szerencsekerék lenne az utolsó műsora. Ezt az ajtót azonban résnyire nyitva hagyja.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet