Elmondta az igazságot.
A palota közlése szerint Katalin hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át, azóta pedig lábadozik, a felépülésére koncentrál. Bár a napokban megjelent róla és Vilmos hercegről egy nem túl jó felvétel, sokan mégis arról pletykálnak, hogy Katalinnal történt valami, amiről eddig nem számolt be a királyi család.
A walesi hercegnét december 25-én látta utoljára a nyilvánosság. Január 16-án aztán kiderült, hogy a hercegné egy privát londoni kórházban egészségügyi ellátásra szorult. Ezt a palota is megerősítette, január 17-én kiadtak egy közleményt, hogy Katalin hercegné egy hasi műtéten esett át, ám az egészségi állapota rendben van, a kötelességeihez viszont valószínűleg csak húsvét után térhet majd vissza.
Ennek ellenére az elmúlt időszakban sorra jelentek meg konteók arról, hogy hol is lehet Katalin. Erre erősített rá, hogy a hercegné a hivatalos Instagram-oldalukon megosztott egy képet, amin a három gyermekével látható.
Nem sokkal később kiderült, a képet manipulálhatták, s valójában nem is most, hanem hónapokkal ezelőtt készült. Emiatt maga Katalin kért elnézést, ám a botrány elindította a lavinát.
Vadabbnál vadabb sztorik láttak napvilágot, miszerint Katalin idegösszeomlást kapott, mert Vilmos herceg szeretetőt tart, aki állítólag terhes, de volt, aki azt állította, a hercegné meghalt. Néhány nappal ezelőtt aztán felkerült a netre egy felvétel, amin a készítője szerint Katalin és Vilmos látható vásárlás közben Windsorban. A videót a TMZ tette közzé, akik megvizsgálták a felvételt és megállapították, hogy a képsorok valódiak, s valóban a hercegi pár látható rajta. A kommentelők szerint azonban a felvételen nem Katalin látható. Most megszólalt a videó készítője, aki állítja, igenis Vilmost és Katalint sikerült rögzítenie. A felvételt Nelson Silva rögzítette, aki éppen steaket vásárolt, amikor kiszúrta a párt.
“Beszélgettek a személyzettel, nevettek… Nem hallottam, mit mondanak, de azt láttam, hogy a pultnál álló lány annyira megdöbbent, hogy alig kapott levegőt. Mindenki nagyon izgatott volt, nagyon jó hangulat volt. Aztán odamentem a kocsimhoz, s úgy döntöttem, készítek egy videót. Elkezdtem rögzíteni, amint Katalin és Vilmos a parkoló felé sétálnak. Vilmos láthatóan védelmezte Katalint, ezét gyorsan le is állítottam a felvételt, nem akartam nekik kellemetlenséget okozni” – mondta a The Sunnak a férfi, aki nem érti a Katalinnal kapcsolatos pletykákat. A rajongók azonban még mindig kételkednek, hogy tényleg Katalin látható-e a videón.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet