A Kensington Palace tett egy korábban nem tapasztalható lépést, és megvitatták a Tatler magazin egy korábbi állítását, miszerint Kate Middleton elégedetlen a felgyülemlett munkával, ami Harry herceg és Meghan Markle királyi családtól való távozása után nehezedett rájuk. 

Pontatlan feltételezések

A Tatler magazin korábban arról írt, hogy Kate Middleton elégedetlen a jelenlegi helyzetével és a rá nehezedő, felgyülemlett munkával, amit Harry herceg és Meghan Markle királyi családtól való távozása eredményezett. 

Kate Middleton Kensington Palace
Kate Middletonnak Több Tennivalója Akadt Az Utóbbi Időben / Fotó: Getty Images

A Kensinton Palace sokáig nem nyilatkozott az ügyben, most azonban korábban nem tapasztalt lépésre szánták el magukat, és megvitatták a feltételezést. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A nyilatkozat pontatlan és hamis feltételezéseket állít, amik korábban nem lettek egyeztetve a Kensington Palace-szal[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a Kensington Palace szóvivője. 

Királyi munka otthonról

A Tatler magazin kiállt az állítása mellett, annak ellenére is, hogy egy másik forrás azóta a People sajtóorgánumnak elárulta, hogy valójában semmi igazság nincs az eset mögött, írja a Honey.

A brit királyi család 10 ikonikus ruhája, amik mögött több van, mint gondolnánk

A brit királyi család 10 ikonikus ruhája, amik mögött több van, mint gondolnánk Kate Middleton a szivárvány színeiben Ezévben a szivárvány lett az egészségügyi dolgozók, valamint a Covid-19 ellen élvonalban harcolók iránt érzett szolidaritás szimbóluma. A koronavírus-járvány folytán karanténba vonult Kate Middletone az online felületeken való bejelentkezései során, fényképeken és videóbeszélgetésekkor mindig a szivárvány különböző színeiben pompázó szettekben tűnt fel.

Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton bizonyára sok nehézséggel küzd mostanában. Nemcsak a sok munkával, de a pandémia által generált nehézségekkel is szembe kell nézniük. Családjukkal a tömegtől izoláltan, otthonról végzik teendőiket. A mindennapjaikat tovább nehezíti, hogy kiderült, Károly herceg koronavírus-tesztje pozitív, habár azóta már felépült a fertőzésből. További akadályt jelenthet a munkavégzésükben a gyerekek otthoni tanítása. Az Egyesült Királyságban is zárva tartanak az iskolák a járvány ideje alatt. Ez a lépés ugyan szükséges, mégis sokáig nem került meghozatalra, Boris Johnson túl lassan reagált a koronavírus előrelátható veszélyeire. A betegségen azóta a brit miniszterelnök is átesett, az intenzív osztályon kezelték. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet