A negyvenedik születésnapját ünneplő Kate Middleton Paolo Roversi divatfotósnak pózolt különböző Alexander McQueen ruhákban. Roversi olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Naomi Campbell és Kate Moss, és a hercegnő fényképezését „a tiszta öröm pillanatának” nevezte.

Két monokróm és egy színes képpel ünnepel Kate Middleton

Paolo Roversi szerint a hercegnő „reményt hozhat az egész világnak” „pozitív energiájával”, írja a The Guardian.

A hercegnő állítólag vasárnap 40. születésnapját családjával ünnepli, norfolki otthonában.

Kate Middleton Negyven Eves Alexander Mcqueen Paolo Roversi

A sorozat egyetlen színes képén Kate Middleton vörös, aszimmetrikus vállú Alexander McQueen-ruhát visel, a királynő által kölcsönadott fülbevalót és nyitott frizurát laza fürtökkel, miközben a ruha zsebében látszólag lezser pózt ölt.

A többi kép monokróm színben készült.

Diana hercegnőt is megidézte a fotókon

Az egyiken, válltól felfelé látható, szélesen mosolyog, a másikon pedig profilból látjuk ülve, a távolba néz, és eljegyzési gyűrűje jól látható a ruhája világos anyagán.

Mindkét fényképen Diana, walesi hercegnő fülbevalóját viseli, jelentette a PA.

Születésnapja előtt Kate-et dicséretben részesítették „látásáért és elkötelezettségéért”, amellyel létrehozta a Royal Foundation Centre for Early Childhood szervezetet, hogy támogassa a gyermekek fejlődését.

Michael Samuel, az ország egyik vezető mentális egészségügyi jótékonysági szervezetének elnöke elismerését fejezte ki a leendő királynőnek a gyermekek fejlődési éveinek kutatásában végzett munkájáért, hozzátéve, hogy „szenvedélyt és együttérzést” tanúsított a szervezet mecénásaként.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

301-es parcella nagy imre 1956 horvath erno kiallitas fotokiallitas

NÖRI: fotókiállítás mutatja be a 301-es parcellát

“Nemcsak a kiállítás, maga a Nemzeti Gyászpark is figyelmeztető jel számunkra, és a mi feladatunk, hogy azok számára is az legyen, akiknek 1989 nem volt az életük része, és már csak a történelem egy jelentős pillanataként tanulnak róla.”