Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

A Vetements-nál Demna Gvasalia távozása után is megy tovább a show, például azzal, hogy láthattuk Kate Moss hasonmását.

Múlt héten mutatták be az AW20 fantázianévre keresztelt kollekciójukat Párizsban. A kifutón láthattunk többek közt egy egészen rendhagyó jelenséget is: Kate Moss alteregóját – írja a Dazed.

kate moss
Fotó: Richard Young / Rex / Shutterstock

Az arany esélyi olyan volt, mintha a híres modell, akit egyébként egy órával előtte Kim Jones-szal láttak a Dior bemutatóján, viselte volna 1993-ban. A manöken, aki a megszólalásig hasonlított Moss-ra, valószínűleg sokakat átejtett első látásra, mivel a bemutató sötétben kezdődött, csak a telefonok vakujai világítottak, amíg fel nem kapcsolták a fényeket.

De nem ő volt az egyetlen alteregó: Angelina Jolie, Snoop Dogg vagy éppen Naomi Campbell jobban vagy kevésbé jobban hasonlító másait is láthattuk. Ám kiderült, nem a fru-fru vagy a szőrme teszi a szupermodellt.

https://www.instagram.com/p/B7bx6QWn5TB/

A divatbemutató a Vetements klasszikus darabjait vonultatta fel: patacipők, eltúlzott válltömések, gót betűs feliratok, felfújt pufikabátok, a Gvasalia for President-feliratos baseball sapkáról nem is beszélve. Amióta egyébként Gvasalia bejelentette a távozását a brandtől, egy tervezői csapat dolgozik a kollekción.

VETEMENTS FALL WINTER 2021 SHOW #NEWVETEMENTS PIC: @gorunwaydotcom

No Description

Ami a rejtélyes Kate Moss-hasonmás kilétét illeti, egyelőre nem tudjuk, ki volt az.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból