Követem Design Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Promóció

A Vetements-nál Demna Gvasalia távozása után is megy tovább a show, például azzal, hogy láthattuk Kate Moss hasonmását.

Promóció
- Advertisement -

Múlt héten mutatták be az AW20 fantázianévre keresztelt kollekciójukat Párizsban. A kifutón láthattunk többek közt egy egészen rendhagyó jelenséget is: Kate Moss alteregóját – írja a Dazed.

Fotó: Richard Young / Rex / Shutterstock

Az arany esélyi olyan volt, mintha a híres modell, akit egyébként egy órával előtte Kim Jones-szal láttak a Dior bemutatóján, viselte volna 1993-ban. A manöken, aki a megszólalásig hasonlított Moss-ra, valószínűleg sokakat átejtett első látásra, mivel a bemutató sötétben kezdődött, csak a telefonok vakujai világítottak, amíg fel nem kapcsolták a fényeket.

De nem ő volt az egyetlen alteregó: Angelina Jolie, Snoop Dogg vagy éppen Naomi Campbell jobban vagy kevésbé jobban hasonlító másait is láthattuk. Ám kiderült, nem a fru-fru vagy a szőrme teszi a szupermodellt.

@KateMossAgency walks for @Vetements_Official Fall Winter 2020/21 Menswear. . . . #vetenents #vetementsmen #vetementsshoe #vetementsmenfw29 #fendibag #vetementsfw20 #malemodel #fashionblogger #fashionblog #fashionphotography # #cruise #fall20 #fw20 #fendimenswear #fashion #vetemensshow #style #menswear #menstyle #mensfashion #readytowear #rtw #paris #parisfashionweek #pfw #fashionfeed

90 Likes, 4 Comments – Fashion Feed (@fashionfeed16) on Instagram: “@KateMossAgency walks for @Vetements_Official Fall Winter 2020/21 Menswear. . . . #vetenents…”

A divatbemutató a Vetements klasszikus darabjait vonultatta fel: patacipők, eltúlzott válltömések, gót betűs feliratok, felfújt pufikabátok, a Gvasalia for President-feliratos baseball sapkáról nem is beszélve. Amióta egyébként Gvasalia bejelentette a távozását a brandtől, egy tervezői csapat dolgozik a kollekción.

VETEMENTS FALL WINTER 2021 SHOW #NEWVETEMENTS PIC: @gorunwaydotcom

13.8k Likes, 122 Comments – VETEMENTS (@vetements_official) on Instagram: “VETEMENTS FALL WINTER 2021 SHOW #NEWVETEMENTS PIC: @gorunwaydotcom”

Ami a rejtélyes Kate Moss-hasonmás kilétét illeti, egyelőre nem tudjuk, ki volt az.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3