Követem Design Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Promóció

A Vetements-nál Demna Gvasalia távozása után is megy tovább a show, például azzal, hogy láthattuk Kate Moss hasonmását.

Promóció

Múlt héten mutatták be az AW20 fantázianévre keresztelt kollekciójukat Párizsban. A kifutón láthattunk többek közt egy egészen rendhagyó jelenséget is: Kate Moss alteregóját – írja a Dazed.

Fotó: Richard Young / Rex / Shutterstock

Az arany esélyi olyan volt, mintha a híres modell, akit egyébként egy órával előtte Kim Jones-szal láttak a Dior bemutatóján, viselte volna 1993-ban. A manöken, aki a megszólalásig hasonlított Moss-ra, valószínűleg sokakat átejtett első látásra, mivel a bemutató sötétben kezdődött, csak a telefonok vakujai világítottak, amíg fel nem kapcsolták a fényeket.

De nem ő volt az egyetlen alteregó: Angelina Jolie, Snoop Dogg vagy éppen Naomi Campbell jobban vagy kevésbé jobban hasonlító másait is láthattuk. Ám kiderült, nem a fru-fru vagy a szőrme teszi a szupermodellt.

@KateMossAgency walks for @Vetements_Official Fall Winter 2020/21 Menswear. . . . #vetenents #vetementsmen #vetementsshoe #vetementsmenfw29 #fendibag #vetementsfw20 #malemodel #fashionblogger #fashionblog #fashionphotography # #cruise #fall20 #fw20 #fendimenswear #fashion #vetemensshow #style #menswear #menstyle #mensfashion #readytowear #rtw #paris #parisfashionweek #pfw #fashionfeed

90 Likes, 4 Comments – Fashion Feed (@fashionfeed16) on Instagram: “@KateMossAgency walks for @Vetements_Official Fall Winter 2020/21 Menswear. . . . #vetenents…”

A divatbemutató a Vetements klasszikus darabjait vonultatta fel: patacipők, eltúlzott válltömések, gót betűs feliratok, felfújt pufikabátok, a Gvasalia for President-feliratos baseball sapkáról nem is beszélve. Amióta egyébként Gvasalia bejelentette a távozását a brandtől, egy tervezői csapat dolgozik a kollekción.

VETEMENTS FALL WINTER 2021 SHOW #NEWVETEMENTS PIC: @gorunwaydotcom

13.8k Likes, 122 Comments – VETEMENTS (@vetements_official) on Instagram: “VETEMENTS FALL WINTER 2021 SHOW #NEWVETEMENTS PIC: @gorunwaydotcom”

Ami a rejtélyes Kate Moss-hasonmás kilétét illeti, egyelőre nem tudjuk, ki volt az.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3