Kate Upton modell retusálatlan fotóval biztatja a nőket: ne szégyelljék a testüket!

Kate Upton modell nemrég adott életet első gyermekének, ezért pontosan tudja, hogyan és mennyire változhat meg a test a terhesség alatt és után. Upton először a modell szakmába tört be, de kerekded idomai miatt kapott hideget-meleget. A szeptemberi Health magazin címlapján pont emiatt köszönte, de nem kért a retusból.

Kate Upton színésznő-modell aprócska farmerben és fehér, rövid ingben szerepel a szeptemberi Health magazin címlapján. Ebben eddig semmi érdekes nincs, ha valaki megnézi a fotót, láthatja, a képen nincs utómunka. Upton a maga természetességében és szépségében pózol, széles mosollyal az arcán. Mint kiderült, a színésznő szándékosan nem kért retusálást a képhez. Ezzel szeretné megmutatni a nőknek, hogy nem kell szégyellni a testüket, akkor sem, ha nem úgy néz ki, ahogyan azt a divatfotókon megszoktuk.

Kate Upton
Boldogan / Fotó: People

Upton 9 hónappal adott életet első gyermekének, akinek a Genevieve nevet adta. A modell-színésznő kb. egy évtizede kezdett modellkedni, de kerekded idomai miatt negatív kommenteket is kapott. Ma már szerencsére nyitottabb a világ ezen a téren, de akkoriban még nem volt megszokott, hogy a címlapokon teltkarcsú hölgyek pózoltak.

Még mindig van hova fejlődni, de legalább egy olyan fotó, mint Upton kisasszonyé, ma már inkább büszkeséggel tölti el a nőket.

A modell azt szeretné elérni, hogy az emberek valódi képeket is lássanak, mert túlságosan hozzászoktak az utómunkával javított fotókhoz. Olyannyira, hogy azokat fogadják el normálisnak, holott nem sok közük van a valósághoz.

Na, és te mikor leszel végre “szép”? / ContextUs.hu

Úgy látszik, a világ egyes részein a vékony hölgyemények által diktált uralom már véget ért. A kifutókon egyre több plus size és fogyatékossággal élő modell lépdel végig, ezzel teljesen új értelmet adva a szépség fogalmának. Palvin Barbi, Divat, divatipar, divatrend, nagy lili, mi a szép, mit nevezünk szépnek

Upton nemrég egy netes programot is indított edzőjével. A Strong4Me lényege nem csak az edzés, hanem a mentális erőnlét elérése is a projekt része. Észrevette, hogy a legtöbb fitness program csupán a gyakorlatokra összpontosít. Ezzel szemben Upton terve, hogy az emberek ne csak testileg, hanem lelkileg is fejlődjenek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A saját utadra és erődre való összpontosítás segít abban, hogy gyorsabban lásd az eredményeket. Észreveszed, amikor erősebbé válasz. Egészségesebbé válik a gondolkodásmód, ez számomra időbe telt[/perfectpullquote]

– magyarázta Upton.

Neked hogy tetszik Kate Upton fotója?

Kate Upton1
Upton A Helath Címlapján / Fotó: E! News

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk