Kate Winslet 7:14 másodpercet töltött egy levegővétellel a víz alatt az Avatar 2 forgatásán

Tom Cruise rekordját Kate Winslet megdöntötte, ugyanis a színésznő az Avatar 2 forgatásán egy levegővétellel 7:14 másodpercig bírta víz alatt.

Az igazi Mission Impossible

Kate Winslet szinte már ember felettinek mondható rekordot döntött a hónap elején, írja a Fox News. Az Avatar 2 forgatásán, amelyet a koronavírus-járvány miatt újra elkezdtek, Winslet 7:14 másodpercig maradt a víz alatt egy levegővétellel.

Kate Winslet Avatar 2 Viz Alatti
Kate Winslet az Avatar című filmben / Fotó: 21th Century

Mint ismert, a Mission Impossible-filmekben Tom Cruise ritkán kér kaszkadőrt a veszélyes jelenetekhez. Cruise a Titkos nemzet egyik jelenetében 6 percig bírta a víz alatt. 

MISSION IMPOSSIBLE: ROGUE NATION Blu-Ray Featurette - Tom Cruise Underwater for 6 Minutes (2015)

►Subscribe to JoBlo Movie Trailers: http://bit.ly/JoBloTrailers "MISSION IMPOSSIBLE: ROGUE NATION" Blu-Ray Featurette - Tom Cruise Underwater for 6 Minutes (...

Ez rekordnak számított Hollywoodban – ezidáig.

Egy intenzív tréning eredménye

“Elképesztő volt, és nagyon büszke voltam magamra, de valószínűleg soha többé nem fogom tudni ezt megismételni” – kommentálta Winslet a teljesítményét. A film egyik producere, Jon Landau fel is töltött egy fotót az Instagram-oldalára erről:

No Title

No Description

Winslet hozzátette, egy négy hétig tartó intenzív tréning eredménye ez az elképesztő siker.

A 2. rész munkálatai révbe értek, sőt egy szeptemberi hír szerint már a 3. rész is 95%-os állapotban van. Azért is örömteli mindez, mert nem kevés alkalommal kellett elhalasztani a koronavírus-járvány miatt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból