A felcsúti önkormányzat arra kéri a Kétfarkúakat, hogy kátyúsítsák vissza az aszfaltot

A felcsúti önkormányzattal is meggyűlik a baja a Kétfarkú Kutya Párt tagjainak. Az önkormányzat levélben megírta, hogy ha nem állítják vissza a kátyú régi állapotát, feljelentik.

Nemrég még arról írtunk, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tagjainak a munkáját semmisítették meg Székesfehérváron. Az ottani önkormányzat a színesre festett aszfaltot szedette fel, majd állította vissza régi, igencsak problémás állapotába. Sőt, augusztus elején 20 rendőrt hívtak rájuk a kátyúk betömése miatt.

“A fehérvári önkormányzat mérhetetlen intelligenciáját mutatják be az alábbi fotók”

A Kétfarkú Kutya Párt ezzel a szalagcímmel osztotta meg a fotókat: “a fehérvári önkormányzat mérhetetlen intelligenciáját mutatják be az alábbi fotók. Nem is tennénk hozzá semmit, inkább mutatjuk a képeket, ami prezentálja a történéseket sorrendben: A Magyar Kétfarkú Kutya Párt sem érti, mit akart az önkormányzat

Ma pedig a Facebook-oldalukon arról számoltak be, hogy a felcsúti önkormányzat arra kötelezi őket, hogy szedjék fel, amit megjavítottak. Ha ezt 8 napon belül nem teszik meg, úgy nekik kell fizetni a felszedés költségeit.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Felvettük az első és megismételhetetlen podcastunkat. Gergőt a párt… történetéről kérdeztük. Csekkoljátok az Anchor FM-en a show notes-t is! Összeszedtünk pár nehezebben megtalálható videót is. A beszélgetést az MKKP HQ-ban rögzítettük, Zuglóban, 2020 október 15.-én Bár az intróban azzal dicsekszünk, hogy milyen sok platformon elérhető, de ennek a posztnak az élesítésekor még csak az Anchor FM-en és a Spotify-on hallgatható meg az epizód.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból