Tavaly augusztusban került ki a világhálóra egy kép Katie Holmes melltartójáról, amiről azóta sem tud leszállni az internet népe. 

Ikonikus pillanat

Tavaly augusztusban kapták le Katie Holmest New Yorkban, amint épp egy Khatie kasmír melltartóban és hozzáillő kardigánban int le egy taxit. A fénykép felrobbantotta az internetet, a közzéttételt követően ugyanis egy óra alatt elfogytak a Khatie, a színésznőn is látható termékei. 

Katie Holmes Melltarto
Katie Holmes A Khatie Kasmír Melltartójában Hozzáillő Pulóverrel / Fotó: Us Daily

Az ikonikus divatpillanaton pedig azóta is csámcsogunk. Az Instyle-ban adott interjújában Katie Holmes bővebben is beszélt az esetről. A magazin április számának címplapján is a Jack és Jill színésznője lesz látható. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Őszintén, sokáig nem éreztem magam szexinek. Aztán megláttam ezt a szerkót, és gondoltam, na ez a melltartó bomba jó,  igazán hordhatnám egy hétvégi kiruccanás során egy hozzáillő kardigánnal! Így működik az agyam. Aztán realizáltam, hogy a közeljövőben nem lesz alkalmam hétvégi kiruccanásra, így úgy döntöttem, felveszem az utcára. Mások is hordanak egy szál melltartót egy blézerrel, akkor én miért ne tehetném meg? Viszont nem akartam, hogy bajba kerüljün a lányom a szerelésem miatt, akivel éppen az iskolába vásároltunk. Ezért is akartam elkapni egy taxit a Sixth Avenue-n[/perfectpullquote]

avatta be a részlekbe Katie Holmes az Instyle újságíróit. 

Büszke anya

Katie Holmes az interjúban kitért arra is, hogy számos stílusváltáson átesett már, de nehezen találta meg a ruhákban önmagát. Fiatalként akár tízszer is átöltözött, ezzel őrületbe kergetve anyját. Igazán csinosnak kamaszkorában érezte magát először a diákbálon, ma pedig olyan tervezőktől inspirálódik, mint Valentino, de megihletik J. Lo szerelései is. 

Ők voltak a legjobban öltözött hírességek februárban

A díjátadószezon vége felé közeledve gálaesteken, premiereken, partikon kapták lencsevégre a sztárokat. legjobban öltözött hírességek

A színésznő az interjú során azonban nemcsak az amúgy 520 dolláros fehérnemű szettjéről és 1540 dolláros kardigánjáról, hanem tizennégy éves lányáról is mesélt. Katie Holmes 2006-ban vált el a férjétől, Tom Cruise-tól, ennek következtében költöztek lányával New Yorkba. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elképesztően erős lány, és mindig is ilyen erős személyiség volt. Mindig kitalál magának valamit, aztán a lelkét is kidolgozza azért, hogy az adott tevékenységben a legjobb legyen. Ha pedig elérte a célját, kitalál valami mást[/perfectpullquote]

– mesélte a büszke anya.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk