Követem Trash Elsikkasztotta temploma pénzét férfi partnerekre a pap

Elsikkasztotta temploma pénzét férfi partnerekre a pap

Promóció

Majdnem 100 ezer dollárt sikkasztott el egy philadephiai plébános a szolgálati templomából. A pénzt New Jersey-ben költötte el egy tengerparti házra, vacsorákra és férfi partnerekre a Grindr társkereső oldalról.

Promóció
- Advertisement -

A Philadelphia Magazine számolt be róla, hogy Joseph McLoone atya ellen a Chester Megyei Ügyészség letartóztatási parancsot adott ki. A pap a Downingtown-i Szent József Katolikus Templomban teljesített plébánosi szolgálatot. Az elfogató parancsot azért szabták ki rá, mert elsikkasztotta a hívek adományait, összesen 98 400 dollárt.

Joseph McLoone atya (balra) és a Downingtown-i Szent József Templom (jobbra) / Fotó: Google Maps

McLoone a pénzből egy tengerparti nyaralót vásárolt magának New Jersey-ben, valamint méregdrága vacsorákat rendezett belőle. Továbbá meleg párjait pénzelte a Grindr randioldalról. A helyi egyházmegyének már 2010 óta tagja volt. Az ügyészségnek egy éve vált gyanússá a tevékenysége.

Így kerül közös platformra a divat és a katolikus képzelet

5500 négyzetméteren, 25 teremben mutatták be a papi és főpapi viseleteket a Met saját tárgyaival, és az olyan dizájnerdarabokat, amiket a katolikus ikonográfia, stílus, szentek, angyalok és Szűz Mária inspirált. El Greco bíborosa ihlette pelerin, egy elsőáldozó-ruha ihlette Chanel menyasszonyi ruha, Zurbarán festményeinek szerzetei által inspirált estélyik, Vivienne Westwood ruhakölteményei, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent és Jean Paul Gaultier munkái voltak például a kiállítás alkotásai között.

Az atya 2011-ben hozott létre egy bankszámlát a Square-nél, azon keresztül végezte a pénzmosást. Az érsekséget könnyen meggyőzte arról, hogy a bevételt a templom költségeibe fekteti. Nyilatkozatukban az áll, hogy az eset felkavaró és a továbbiakban együttműködnek a hatóságokkal. Az 58 éves papot 18 pontban vádolják.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3