Katona Klári mindig is óvta a magánéletét a nyilvánosság elől, és egy archív felvételből derült ki, hogy sikerült eltitkolnia, hogy házasságot kötött a Neoton Família egyik alapító tagjával, Galácz Lajossal.

Fortepan nyilvános archívumában bukkantak rá a fotóra, amin Katona Klári és Galácz Lajos látható 1975-ben a házasságkötő teremben, írjaBlikk.

A lap megkeresésére sem Katona, sem Galácz nem kívánt nyilatkozni, náluk beszédesebb volt azonban Csepregi Éva, aki mindig szívesen emlékszik vissza a Neoton Família legszebb időszakaira. 

“Ó, ez még akkor volt, amikor bekerültünk a Neotonba a lányokkal. A basszusgitáros, Galácz Lajos felesége volt Klári, és a Neoton kísérte a fellépésein. Voltunk Olaszországban turnézni 1975-ben, ott volt alkalmunk megismerni jobban Klárit is. Értékes kapcsolat lehetett, Lajos nagyon jó ember. Fiatalok voltak, szépen éltek, legalábbis, amit én láttam, abból harmóniára és szeretetre következtettem” – mesélte Csepregi.

Amíg együtt voltak, felhőtlennek tűnt a kapcsolatuk. Az a néhány hónap, amikor együtt turnéztunk, emlékezetes volt, de Klári előttünk is titokként kezelte a magánéletét, nem szeretett róla beszélni.

“Azt sem tudom, hogyan találkoztak, és nem tudom, miért lett vége. Végül is fiatalok voltak, a házasság kezdetén Klári csak 22 éves volt” – tette hozzá. A titkos házasság az énekesnő harmincas éveire azonban zátonyra futott. “A válásuk után már nem járt velünk fellépni” – árulta el.
Katona Klari Galacz Lajos Titkos Eskuvo Hazassag

Katona Klári másodszor Babos Gyulával, a Liszt Ferenc-díjas magyar dzsesszgitárossal kötött házasságot, akit négy évvel ezelőtt vesztett el. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet