Kate Perry is otthon tölti mindennapjait, hiszen az Egyesült Államokban tombol a koronavírus-járvány. A várandós énekes az American Idol sorozatot népszerűsítette úgy, hogy egyszerűen kézfertőtlenítőnek öltözött.

Így népszerűsíti a sorozatot Katy Perry

A koronavírus akkor ütötte fel a fejét az Egyesült Államokban, amikor az American Idol tehetségkutató forgatásának kellős közepén jártak. Így végül a műsort online folytatják, és mindenki otthonról dolgozik, mind a műsorvezetők és a versenyzők, mind a zsűritagok is. A versenyzők az otthonukban készítenek magukról videót, amelyet a zsűritagok otthonról bírálnak majd el.

Katy Perry Kezfertotlenito American Idol Koronavirus
Katy Perry / Fotó: Getty Images

Perry – aki maga is zsűritag és elmondhatja magáról, hogy jobb valamiben, mint Barack Obama vagy Justin Bieber –, szintén otthon tölti a napjait, várandósan. Az énekesnő a sorozat promózása érdekében kézfertőtlenítőnek öltözött – írja a 24.hu.

https://www.instagram.com/p/B_dVV8vH00M

Legutóbb annak kapcsán írtunk Perryről, hogy a bíróság kimondta, lopta az egyik legismertebb dalát.

Súlyos a helyzet az Egyesült Államokban

Átlépte a koronavírus-fertőzés miatti halottak száma az 50 ezer főt az Egyesült Államokban a John Hopkins University április 24-ei adatai szerint, írja a Market Watch.

Kiüresedett világ – Így némultak el a városok utcái a koronavírus idején

A koronavírus-járvány következtében emberek milliói húzódtak vissza otthonaikba, ezzel védve saját. karantén magyarországon, üres városok

Az Egyesült Államok szenvedte el eddig a legtöbb halálesetet a Covid-19 miatt, a betegek száma körülbelül 900 ezerre tehető. A világon jelenleg 2,74 millió koronavírus-fertőzöttet azonosítottak, 192 125 ember halt eddig meg a vírus miatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet