Katy Perry Smile albuma kapcsán nyilatkozott: szerinte egy új lemez megalkotása ugyanolyan nehéz feladat, mint kihordani egy gyermeket.

Mélyen vallásos családban nevelkedett

A Twitter egyik legnépszerűbb alakja, Katy Perry interjút adott új lemezével, a Smile-lal kapcsolatban, a The Guardian számára. A kézfertőtlenítőnek is öltözött énekesnő idén két nagyobb projektbe is belefogott, az egyik az új album megjelentetése. A másik pedig az Orlando Bloommal közös gyermekvállalás, ami miatt a koncertjeit is lemondta. Ez pedig segítette, hogy otthonában dolgozhasson a Smile albumon.

Katy Perry
Katy Perry, Az Énekesnő / Fotó: Liza Voloshin

Perry legutóbbi, 2017-es albuma, a Witness nem aratott osztatlan sikert, így a Smile-lal visszatér a korábbi sikereihez hasonló, populárisabb hangzásvilághoz. A Witness album megjelenését követően az énekesnő depressziós lett.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Semmi – sem lehetőség, sem pedig személy nem tudott arra inspirálni, hogy kikeljek az ágyból. A depresszióm letargiába fordult át[/perfectpullquote]

– emlékszik vissza az időszakra a művésznő.

Jelenleg Perry túl van a nehéz időszakon és nem rágódik a múlton. Ebben az is segítségére volt, hogy egy hetet töltött el a Hoffman Intézetben, ahol szakemberek segítségével a gyermekkorában gyökerező negatív viselkedésformáit tárta fel.

Snoop Dogg GIF by Katy Perry – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Katy Perry GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Perry a húszas éveiben túlzott maximalizmusra törekedett, amely sikerre vitte karrierjét, de teljesen kimerítette. A Super Bowl sikere után megfogalmazódott benne a kérdés: hogyan tovább? Mi az, amit még bizonyítania kellene?

A Super Bowl-tól a Smile lemezig

„Mi mást kell még bizonyítanod a Super Bowl után? Megcsináltad! Megcsináltam, hello? Miért kell tovább mászni az Everesten? Mit kell bizonyítani még? Addig mászol tovább az Everesten, amíg meg nem halsz” – kérdezgette magától Perry.

Perry gyerekkorával kapcsolatban elárulta, úgy érezte, számára ez a korszak kimaradt, amiért főleg szülei túlbuzgó vallásosságát okolja.

„Mindenkinek van gyerekkora. De az én gyerekkorom olyan volt, mint egy Jézus-vonat. Nem volt túl izgalmas, reggeltől estig csak azt hallgattam Jézus-Jézus-Jézus. Születésemtől fogva minden a Biblia körül forgott” – magyarázta Perry.

Kilencéves korában ezért is kezdett el énekelni, hogy felfigyeljenek rá és érvényesíthesse saját akaratát. Tizenötévesen otthagyta az egyházi iskolát, hogy zenei karrierjét építse, kezdetben mint gospel-énekes. Később, mikor beindult a popkarrierje, érthető módon az elnyomott, vallásos lány a harsány, vicces és szarkasztikus stílus felé fordult és belekóstolt a tiltott gyümölcsbe. Bár később elismerte, hogy sok hibát is elkövetett, de ennek okát a oktatás hiányában látja, amit fiatalkorában elhanyagolt. Ezzel kapcsolatban a kritikusok részéről számos támadás érte.

https://www.instagram.com/p/CDgwqMUHiJ5/?utm_source=ig_web_copy_link

„Határozottan nincs túl nagy empátia vagy együttérzés a reflektorfényben felnövő vagy felnőni próbáló emberek iránt. Mert a fejlődés mindig együtt jár a bukásokkal is. És én elég sokszor estem pofára” – vallotta be az énekesnő a kritikákra reagálva.

Perry nem csak a slágerei miatt vált ikonná, hanem azért is, mert ő felvállalja természetességét és hóbortjait is, míg más női popsztárok pózolnak. Interjút is gyakran olyankor akkor ad, amikor a fellépések előtt sminkelik.

A bíróság is kimondta, hogy Katy Perry lopta az egyik legnagyobb slágerét

Perry, az ítélet szerint Marcus Gray Joyful Noise című 2008-as dalának egyes elemeit használta slágeréhez, írja a The Guardian . A következőkben a bíróság arról fog dönteni, mekkora kártérítést kell fizetnie az énekesnek, a dal szerzőinek és a producereknek. Több mint 107 millió követővel bír Katy Perry, így ő a Twitter legnépszerűbb felhasználója, írja az .

Korai kislemezei, mint a Ur So Gay és az I Kissed a Girl miatt azzal vádolták, hogy elavult sztereotípiákat állandósít. „Ha belevágsz ebbe az iparágba és van valami mondanivalód, akkor nem mindenki fog veled egyetérteni. Ugyanakkor a megbocsátás is fontos. De rendben van, ha azt mondod, hogy nem voltam olyan kiforrott emberi lény öt évvel ezelőtt, mint most” – magyarázza az énekesnő.

Nem úgy akarja nevelni gyermekét, ahogy őt nevelték

2018 óta Katy Perry-t hárman is megvádolták szexuális zaklatással, engedély nélküli fogdosás és csók miatt.

„Azt hiszem olyan világban élünk, ahol bárki bármit mondhat. Nem akarom senkire sem azt mondani, hogy bűnös, amíg be nem bizonyosodik ártatlansága, de nincsen ellenőrzés és egyensúly: a szalagcímek csak röpködnek, ugye? Nem kommentáltam mindent, amit rólam állítottak, értelmetlen lenne, egész életemben az kísértene, hogy vajon mi az igazság és mi a hazugság” – magyarázza Perry.

Katy Perry legújabb albuma, a Smile a világjárvány idején született, amely az élethez való visszataláláshoz szeretne utat mutatni. A lemez augusztus 28-án jelenik meg.

Katy Perry – Smile

Katy Perry’s new album “Smile” out August 28 – http://katy.to/smileID Listen to “Smile” here: http://katy.to/smileID Get “Smile” merch here: http://katy.to/K…

Az énekesnő a várandósságával kapcsoltban is nyilatkozott. Elárulta, hogy nagyon készül a szülővé válásra, és azon aggódik, hogy hiányzik belőle a természetes anyai ösztön. Rendeznie kellett érzéseit, hiszen az anyaság összeegyeztethetetlen a függetlenségével. Azt viszont határozottan tudja, nem szeretné úgy felnevelni a gyermekét, ahogyan ő nevelkedett.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.