Keanu Reeves továbbra is halott családját akarja klónozni egy új scifi-ben

Körülbelül egy éve jött ki Keanu Reeves legújabb sci-fi vállalkozásának,  a Replicasnak az első előzetese. Most itt van egy újabb trailer.

A filmről annyit lehet tudni, hogy a neurológus (Keanu Reeves alakításában) családja meghal egy autóbalesetben. A férfi elhatározza, hogy visszahozza szeretteit az életbe: klónozza őket.

A film legizgalmasabb része valószínűleg az a morális dilemma lesz, amivel Reeves karakterének szembe kell néznie: csak három embert tud visszajuttatni az élők sorába. A balesetben azonban négy családtagja hunyt el.

El kell döntenie, hogy feleségének és gyerekei közül kettőnek vagy csak a három gyermekének ad újabb esélyt az életre.

Reeves mellett Thomas Middleditch, Alice Eve, Emily Alyn Lind, John Ortiz és Emjay Anthony láthatók a főbb szerepekben. A producerek Stephen Hamel és Lorenzo di Bonaventura, a Transformersből. A forgatókönyvet Chad St. John írta. A film rendezője pedig Jeffrey Nachmanoff, aki a Holnapután egyik scriptírója volt.

A tavaly októberi előzetes szerint idén augusztusban kellett volna, hogy kijöjjön a film. A mostani trailerben is csak annyi áll azonban, hogy “Coming soon”.

REPLICAS Trailer # 2 (NEW 2018) Keanu Reeves Sci-Fi Movie HD

REPLICAS Trailer # 2 (NEW 2018) Keanu Reeves, Alice Eve Sci-Fi Movie HD © 2018 – Entertainment Studios Motion Pictures Comedy, Kids, Family and Animated Film…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból