Keanu Reeves nem tud kiöregedni a legyőzhetetlen akciósztár szerepköréből, a színész legújabb filmje kapcsán menő fotósorozattal lepte meg rajongóit.

Keanu Reeves a GQ magazin címlapján pózol, szívtipróként. A magazin májusi számában látható fotósorozattal a színész a Mátrixos időket idézi.

Keanu Reeves a GQ Magazin számára pózolt / Fotó: GQ magazin

A képeken fekete-fehérben, szakállal és öltönyben látható Reeves. Twitter-bejegyzésében a magazin meg is osztotta a fotók elkészültének kulisszatitkait, ahol a színész különböző dögös szerelésekben látható, tudatta a Design Taxi.

GQ Magazine on Twitter

@PAPPADEMAS A behind-the-scenes look at #KeanuReeves’s GQ cover shoot https://t.co/liL01e72Kv https://t.co/pCaukNZytV

A fotósorozat melléklete a Keanu Reeves-legendája című interjúnak, amely középpontjában a John Wick című film harmadik epizódja áll, ami a színész legújabb dobása.

Ez a srác már könyvekkel is brutálisan öl, költészetté emeli a gyilkolás – Jön a John Wick folytatása

John Wick az a bérgyilkos – nem, nem a szomszédod! -, aki visszavonult. De ahogy az lenni szokott, visszarángatják az élet nyaralásából, miután az első részben revansot vett a kutyájának haláláért. John Wick második részében pedig egykori társa miatt kellett hullákat gyártani. És jön a folytatás, a harmadik epizód.

Keanu Reeves a legnagyobb sikerét a Mátrix-sorozat óta a John Wick-filmekkel aratta, ebben egy ex-bérgyilkost alakít, aki bosszút áll az őt ért sérelmekért.

John Wick: 3. felvonás – Parabellum – magyar szinkronos előzetes #1 / Akció Thriller

John Wick: 3. felvonás – Parabellum magyar szinkronos előzetes / John Wick: Chapter 3 – Parabellum HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

A legújabb epizódban a Mátrix-sztár mellett feltűnik Laurence Fishburne, Anjelica Huston és Halle Berry is. A John Wick: 3. felvonás – Parabellum című film a magyar mozikban május 16-tól látható.

Hirdetés