Keanu Reeves negyedszerre is visszatér a profi bérgyilkos John Wick szerepében, egészen pontosan két év múlva, 2021-ben.

A Lionsgate filmstúdió bejelentette, hogy a John Wick-franchise nem áll le. Már a negyedik epizód pontos premier dátumát is kitűzték 2021 május 21-re, írja a Variety.

John Wick Keanu Reeves
John Wick Negyedszer Is Visszatér / Fotó: Polygon

A lelkesedés nem véletlen, hiszen a John Wick: 3. felvonás – Parabellum amerikai nyitó bevétele elérte az 56 millió dollárt, ami még a Bosszúállók: Végjáték nyitányára is ráduplázott. A sikerhez Keanu Reeves mellett olyan sztárok is hozzájárultak, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos és Lance Reddick.

Keanu Reeves dögös fotósorozattal népszerűsíti a John Wick harmadik felvonását

Keanu Reeves a GQ magazin címlapján pózol, szívtipróként. A magazin májusi számában látható fotósorozattal a színész a Mátrix os időket idézi. A képeken fekete-fehérben, szakállal és öltönyben látható Reeves. Twitter-bejegyzésében a magazin meg is osztotta a fotók elkészültének kulisszatitkait, ahol a színész különböző dögös szerelésekben látható, tudatta a Design Taxi .

Így tehát Keanu Reeves biztosan visszatér még John Wick szerepében, negyedszer is. Nem kétséges tehát, hogy a Mátrix-sorozat után ez a legsikeresebb franchise, amihez a színész a nevét adta.

John Wick: 3. felvonás – Parabellum – magyar szinkronos előzetes #1 / Akció Thriller

John Wick: 3. felvonás – Parabellum magyar szinkronos előzetes / John Wick: Chapter 3 – Parabellum HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, pl…

Keanu Reeves az akciófilm mellett még a Toy Story 4. részének munkálataiban is részt vett, mégpedig a Duke Caboom nevű karakter szinkronhangjaként.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet