Nézem Film Még ki sem „hűlt” a John Wick 3, máris...

Még ki sem „hűlt” a John Wick 3, máris bejelentették a folytatást

Promóció

Keanu Reeves negyedszerre is visszatér a profi bérgyilkos John Wick szerepében, egészen pontosan két év múlva, 2021-ben.

Promóció
- Advertisement -

A Lionsgate filmstúdió bejelentette, hogy a John Wick-franchise nem áll le. Már a negyedik epizód pontos premier dátumát is kitűzték 2021 május 21-re, írja a Variety.

John Wick negyedszer is visszatér / Fotó: Polygon

A lelkesedés nem véletlen, hiszen a John Wick: 3. felvonás – Parabellum amerikai nyitó bevétele elérte az 56 millió dollárt, ami még a Bosszúállók: Végjáték nyitányára is ráduplázott. A sikerhez Keanu Reeves mellett olyan sztárok is hozzájárultak, mint Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos és Lance Reddick.

Keanu Reeves dögös fotósorozattal népszerűsíti a John Wick harmadik felvonását

Keanu Reeves a GQ magazin címlapján pózol, szívtipróként. A magazin májusi számában látható fotósorozattal a színész a Mátrix os időket idézi. A képeken fekete-fehérben, szakállal és öltönyben látható Reeves. Twitter-bejegyzésében a magazin meg is osztotta a fotók elkészültének kulisszatitkait, ahol a színész különböző dögös szerelésekben látható, tudatta a Design Taxi .

Így tehát Keanu Reeves biztosan visszatér még John Wick szerepében, negyedszer is. Nem kétséges tehát, hogy a Mátrix-sorozat után ez a legsikeresebb franchise, amihez a színész a nevét adta.

John Wick: 3. felvonás – Parabellum – magyar szinkronos előzetes #1 / Akció Thriller

John Wick: 3. felvonás – Parabellum magyar szinkronos előzetes / John Wick: Chapter 3 – Parabellum HunDub Trailer Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

Keanu Reeves az akciófilm mellett még a Toy Story 4. részének munkálataiban is részt vett, mégpedig a Duke Caboom nevű karakter szinkronhangjaként.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3