Keanu Reeves csatlakozhat a Marvel Univerzumhoz

Kevin Feige, a Marvel vezetője megerősítette, hogy Keanu Reeves-szel folytatnak tárgyalást egy potenciális szerepről, írja az NME.

Az újabb John Wick-film után érthető, hogy a Marvel szeretné színészei között tudni Keanu Reeves-t. Kevin Feige elárulta, már régóta próbálják becserkészni a Mátrix sztárját, csaknem minden film készítése előtt beszélnek vele. Még nem sikerült megállapodni, de Feige elmondása alapján nagyon szeretnék megtalálni a módot az együttműködésre.

Keanu Reeves: “Neo sokkal jobb ember, mint én vagyok”

Ő volt egykor a legvonzóbb színész Hollywoodban. A hatására ikonná vált. A karrierje hektikusan alakult, de sosem állt meg. Szerepelt két Mátrix- folytatásban és számos felejthető fércműben is. De aztán jött John Wick, a Parabellummal pedig a színész 54 évesen ismét a csúcsra került. Keanu Reeves a The Jakarta Post számára adott interjút, New Yorkban.

Feige Jake Gyllenhaalhoz hasonlította Reeves helyzetét. Több alkalommal tárgyaltak Gyllenhaallal a lehetséges szerepekről, mielőtt megkapta Mysterio szerepét az új Pókember-filmben.

Kenau Reeves Marvel Marvel Univerzum Marvel Filmes Univerzum MCU Kenau Reeves Marvel
A Marvel már régóta próbálja becserkészni a Mátrix sztárját, csaknem minden film készítése előtt beszélnek vele. / Fotó: Getty Images / Roy Rochlin

Keanu Reeves csatlakozása az univerzumhoz újabb példa lenne rá, hogy A-listás színészek kapnak szerepet szuperhősfilmekben. Érkezik a Marvel Eternals-filmje is, amiben a pletykák szerint Angelina Jolie is játszik majd.

Az érkező Marvel-filmekről júliusban várhatunk hivatalos információt.

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból