Keanu Reeves csatlakozhat a Marvel Univerzumhoz

Kevin Feige, a Marvel vezetője megerősítette, hogy Keanu Reeves-szel folytatnak tárgyalást egy potenciális szerepről, írja az NME.

Az újabb John Wick-film után érthető, hogy a Marvel szeretné színészei között tudni Keanu Reeves-t. Kevin Feige elárulta, már régóta próbálják becserkészni a Mátrix sztárját, csaknem minden film készítése előtt beszélnek vele. Még nem sikerült megállapodni, de Feige elmondása alapján nagyon szeretnék megtalálni a módot az együttműködésre.

Keanu Reeves: “Neo sokkal jobb ember, mint én vagyok”

Ő volt egykor a legvonzóbb színész Hollywoodban. A hatására ikonná vált. A karrierje hektikusan alakult, de sosem állt meg. Szerepelt két Mátrix- folytatásban és számos felejthető fércműben is. De aztán jött John Wick, a Parabellummal pedig a színész 54 évesen ismét a csúcsra került. Keanu Reeves a The Jakarta Post számára adott interjút, New Yorkban.

Feige Jake Gyllenhaalhoz hasonlította Reeves helyzetét. Több alkalommal tárgyaltak Gyllenhaallal a lehetséges szerepekről, mielőtt megkapta Mysterio szerepét az új Pókember-filmben.

Kenau Reeves Marvel Marvel Univerzum Marvel Filmes Univerzum Mcu Kenau Reeves Marvel
A Marvel Már Régóta Próbálja Becserkészni A Mátrix Sztárját, Csaknem Minden Film Készítése Előtt Beszélnek Vele. / Fotó: Getty Images / Roy Rochlin

Keanu Reeves csatlakozása az univerzumhoz újabb példa lenne rá, hogy A-listás színészek kapnak szerepet szuperhősfilmekben. Érkezik a Marvel Eternals-filmje is, amiben a pletykák szerint Angelina Jolie is játszik majd.

Az érkező Marvel-filmekről júliusban várhatunk hivatalos információt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk