A tévés részletesen elmesélte, hogyan történt a lánykérés: a vőlegény egy extrémen romantikus tervet eszelt ki, a műsorvezetőt pedig igazi meglepetésként érte a nagy kérdés.
Az RTL műsorvezetője, Kecsmár Alexandra egy riportban mesélt az eljegyzéséről, amire r januárban került sor.
„Nagyon jól indult az idei évem, legfőképp azért, mert megkérték a kezem január második hetében” – mesélte örömmel Alexandra, aki elárulta, hogy bár már megbeszélték párjával, hogy milyen közös terveik vannak, egyáltalán nem számított arra, hogy most jön el ez a pillanat.
Márpedig a párja egy igazán különleges tervvel állt elő: Ausztriába mentek pihenni, amelynek során Innsbruckban is megálltak, ahol korábban már megmászták az egyik hegycsúcsot.

Kapcsolódó cikk

“Ott történt a lánykérés, a hegy tetején – mondta a tévés, aki szerint azért voltak jelek, hogy készül valamire a párja, de ezt már csak utólag látta, egészen addig nem számított rá, hogy ott teszi fel neki a nagy kérdést.
Alexandra elmondta, a vőlegénye nem sokat várt, mert ahogy felértek a hegytetőre, letérdelt, mivel attól félt, hogy utoléri őket a többi túrázó, így elrontják a nagy pillanatot.
„Nem is kérdezett semmit, én meg egyből odafutottam hozzá, hogy persze, hozzád megyek” – mesélte nevetve, majd hozzátette: általában sosincs zavarban, de abban a percben mindketten nagyon izgultak, annyira, hogy még a gyűrűt is rossz ujjra húzták fel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet