Hallgatom Kedvenc albumaink a múlt hétről

Kedvenc albumaink a múlt hétről

Különösen gyümölcsöző volt az elmúlt hét zenei szempontból is, úgyhogy összegyűjtöttük kedvenceinket az elmúlt 7 napból, hogy legyen erő a következő 7 napra is.

- Advertisement -

Courtney Barnett & Kurt Vile: Lotta Sea Lice

Nincs is észrevehetőbb jele az öregedésnek, mint hogy már csak füldugóval lehet kibírni balelől egy koncertet. Erről is szól Vile Over Everythingje. Vile és Barnett egyenként szólalnak meg az albumon, ami pont olyan, mint amivel a háttérsztorija kecsegtet. Még a legzúzósabb zenekari témák is olyan könnyedek, hogy kb nyitott ablaknál érdemes hallgatni az albumot egy őszi napon, amikor pont az kell, hogy lusta gitárok és két ismerős hang susogjon csak a füledbe. 

St Vincent: MASSEDUCTION

Annie Clark ötödik stúdióalbuma St Vincentként Jack Antonoff vezénylete alatt készül el, aki már megerősítette helyét a zeneiparban korábbi munkáival Lorde és Taylor Swift oldalán. Néha persze kihallatszik, hogy az énekesnő átveszi az irányítást a zenék megfelelő retro esztétikájának megteremtésére, így a ‘New York’ balladái közé finoman ékel be egy motherfuckert is. Ez az album tartja lázban a világot 2017-ben.

King Krule: The Ooz

A szürke horizontoknak, az elégedetlen gondolkodóknak, a gravitációhoz kötött én utazásának szól a korong. Ez a mocskos és bűntudat, megbánás egyfajta reménységgel is büszkélkedhet, így marad folyamatosan pozitív.  Ez a tudatos kettősség különbözteti meg számomra legjobban Marshallt minden korabeli művésztől.
Beck: Colors

Beck 13-ik stúdióalbumát hamarabbra vártuk. Az indie-ikon 2013-ban kezdte el a munkát Greg Kurstinnal (Adele, Foo Fighters, Kelly Clarkson), aztán jól el is húzódott minden turnék remélhetőleg a perfekcionizmus miatt. Az albumot a Dear Life vezette fel.

 

A Savage: Thawing Dawn

A  Parquet Courts frontembereként ismertté vált Alex Savage legtöbbször az összetört szívekről ír dalokat, a Thawing Dawnon szereplő tíz dalt most a szerelembe esésnek szenteli. Miközben Savage a szerelem misztériumait tárja fel, mi elmerülhetünk érzékeny tónusaiban.

King Khan: Murderburgers

Arish Ahmad Khan, azaz King Khan az elmúlt két évtizedben a garázs punk kollabok szinonímájává nőtte ki magát, kezdve a The Spacehits-sel, aztán A BBQ show, The Shrines, majd a The Almighty Defenders, amiben a The Black Lips-szel öntötte egybe zenekarát. A Murderburgers az első szólóalbuma tehát.
Promóció
ForrásVice

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Mutatunk 10 találmányt, amely a nők kényelmét szolgálja

Szőrtelenítés a 9. hónapban? Kisgyerekkel pisilni menni egy bevásárlóközpontban? Már mindenre is van megoldás a hölgyek számára!

Az Instagram cenzúrázza a Photoshoppolt képeket

Ha nem figyelsz oda az Instagram-képeidre, akkor könnyen a cenzúra áldozatává válhatsz.

10 jel, hogy a barátod már többet szeretne tőled, mint barátzóna

Barátzóna vagy van esélyed többre is? Úgy érzed, a barátod egy ideje másképpen közelít hozzád? A cikk segíthet eligazodni, hányadán álltok egymással.

Az új Versace-kampány az internet erejére fókuszál J. Lo-val a főszerepben

Jennifer Lopez és Kendall Jenner a Versace új kampányában szerepelnek.

Mutatunk 10 olcsó és környezetbarát háztartási trükköt

Végre rászántad magad a takarításra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a gumikesztyűt is felhúztad, amikor rájössz, hogy kifogyott az a bizonyos tisztítószer?

ez is érdekeltéged
<3