Nézem Film Rég vártuk, hogy megérkezzen: itt a Stephen King-adaptáció első...

Rég vártuk, hogy megérkezzen: itt a Stephen King-adaptáció első előzetese

Promóció

Jövőre tovább folytatódik a Stephen King-láz. Megérkezett az első előzetes az ikonikus horror író kultikus regényének adaptációjához.

Promóció
- Advertisement -

A tegnapi poszter és az első fotók után befutott a Kedvencek temetője remake első előzetese, melyben az 19-as klasszikus után újra visszatérhetünk a Main állambeli Ludlow városába. A történet főszereplője egy orvos, Dr. Louis Creed, aki a város új lakójaként döbben rá, hogy sorra tűnnek el a lakók háziállatai. A férfi nyomozni kezd, és rátalál egy ősi indián temetőre, a felfedezés azonban nem várt fordulatok nem csak az ő, de Ludlow lakóinak életébe is.

Castle Rock: Rendesen megpakolták démonokkal a készülő Stephen King-sorozatot / ContextUs

Egy New England-i városban járunk, ahol a kutyákat megszállja az ördög (nem tudok elvonatkoztatni Mr. Pickles-től) és démonok vezette antikvitások szegélyezik a várost. Mondjuk a Hulu azt nyilátkozta, hogy nem lesz teljesen Stephen King-szerű sorozat, inkább főbb stílusjegyeiben fogják idézni az írót, minden évadban teljesen új történeteket követhetünk majd végig, amikben gyakran láthatunk vissza King könyvekből ismerős karaktereket, helyszíneket, eseményeket.

A filmet Stephen King regénye, valamint David Kajganich és Jeff Buhler forgatókönyve nyomán Kevin Kolsch és Dennis Widmyer (Scream: The TV SeriesTiszta tekintet) rendezi, míg a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint John Lithgow, Jason Clarke, Amy Seimetz, Alyssa Brooke Levine, Jeté Laurence, Hugo Lavoie és Sonia Maria Chirila.

Kedvencek temetője (2019) – magyar előzetes #1

Megérkezett a #KedvencekTemetője új változatának első szinkronizált előzetese. Hazai bemutató: 2019. április 4. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: https://hu.ign.com/ * Facebook: https://www.facebook.com/IGNHungary * Twitter: https://twitter.com/ignhungary * Instagram: https://www.instagram.com/ign_hungary/

Hazai premierdátum: 2019.04.04

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3