Jövőre tovább folytatódik a Stephen King-láz. Megérkezett az első előzetes az ikonikus horror író kultikus regényének adaptációjához.

A tegnapi poszter és az első fotók után befutott a Kedvencek temetője remake első előzetese, melyben az 19-as klasszikus után újra visszatérhetünk a Main állambeli Ludlow városába. A történet főszereplője egy orvos, Dr. Louis Creed, aki a város új lakójaként döbben rá, hogy sorra tűnnek el a lakók háziállatai. A férfi nyomozni kezd, és rátalál egy ősi indián temetőre, a felfedezés azonban nem várt fordulatok nem csak az ő, de Ludlow lakóinak életébe is.

Castle Rock: Rendesen megpakolták démonokkal a készülő Stephen King-sorozatot / ContextUs

Egy New England-i városban járunk, ahol a kutyákat megszállja az ördög (nem tudok elvonatkoztatni Mr. Pickles-től) és démonok vezette antikvitások szegélyezik a várost. Mondjuk a Hulu azt nyilátkozta, hogy nem lesz teljesen Stephen King-szerű sorozat, inkább főbb stílusjegyeiben fogják idézni az írót, minden évadban teljesen új történeteket követhetünk majd végig, amikben gyakran láthatunk vissza King könyvekből ismerős karaktereket, helyszíneket, eseményeket.

A filmet Stephen King regénye, valamint David Kajganich és Jeff Buhler forgatókönyve nyomán Kevin Kolsch és Dennis Widmyer (Scream: The TV SeriesTiszta tekintet) rendezi, míg a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint John Lithgow, Jason Clarke, Amy Seimetz, Alyssa Brooke Levine, Jeté Laurence, Hugo Lavoie és Sonia Maria Chirila.

Kedvencek temetője (2019) – magyar előzetes #1

Megérkezett a #KedvencekTemetője új változatának első szinkronizált előzetese. Hazai bemutató: 2019. április 4. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: https:/…

Hazai premierdátum: 2019.04.04

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet