Keira Knightley azon túl, hogy adományozásra buzdít, eljátszotta a The Beatles Yesterday című slágerét. Már ez is nagy durranás lenne, de Knightley a fogával tette mindezt.

A koronavírus-járvány elleni harcban segédkezik

Keira Knightley, többek között A Karib-tenger kalózai és az Igazából szerelem színésznője, az egészségügyi világnap részét képező, a koronavírus-járvány elleni harcot segítő Hope From Home (Remény otthonról) nevű esemény egyik résztvevője, írja az NME.

Keira Knightley Beatles Yesterday Foga Scaled
Keira Knightley / Fotó: Getty Images

Knightley a fogán játszotta el a The Beatles Yesterday című slágerét az egészségügyi világnap részét képező, a koronavírus-járvány elleni harcot segítő Hope From Home nevű esemény résztvevőjeként.

https://www.instagram.com/tv/B_DRHDyhurn

Mint mondta a videóban, “elő kell adnia” valami szórakoztatót, így hát az egyik “partitrükkjét” hívta segítségül: fogzenélés.

Nem ez az első eset, hogy a fogával szórakoztat

Korábban Jimmy Fallon műsorűban, a The Tonight Show-ban nem csak titkokat árult el az Igazából szerelem film kapcsán, de a rekordokat döntő Despacito előadásával is megpróbálkozott, szintén a fogával.

Nemrég egyébként elárverezték a The Beatles Hey Jude kéziratát több mint 400 millió forintért. De kedden megírtuk, hogy Bob Dylan egyetlen egy lapból álló kézirata a 700 milliót is meghaladhatja. Ezzel pedig rocktörténeti rekordot állíthatnak fel.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet