Nemrégiben fellebbent a hír, miszerint Keira Knightley nem tudja, kivel végzi az Igazából szerelem végén karaktere, most pedig az derült ki, mindez azért lehet, mert a premier óta nem látta a filmet.

Nem szereti visszanézni magát

Hamarosan újra itt van az Igazából szerelem szezonja, így újból előjött Keira Knightley azon nyilatkozata, amikor nem tudta megmondani, hogy a filmbeli karaktere, Juliet a film végén kivel maradt, férjével Peterrel vagy pedig annak barátjával Markkal.

Kapcsolódó cikk

Bár a brit színésznővel az Entertainment Weekly legújabb filmje, a Silent Night kapcsán készített interjút, ez a kérdés sem maradhatott feltehetetlenül. Knightley mindenkit megnyugtatott, tudja, hogy Juliet a férjével maradt, azonban fény derült arra, hogy a 2003-as premier óta a színésznő nem látta a filmet.

Nem, azóta sem láttam, de tudom, hogy a karakterem a férje mellett marad. Muszáj megnéznem a filmet, tudom. De olyan furcsa úgy nézni, hogy te szerepelsz benne, nekem ez egy kicsit szokatlan

– magyarázkodott Knightley, aki egyébként az Igazából szerelem forgatása alatt még csak 17 éves volt és a karaktere férjét alakító Andrew Lincoln pedig 30.

Keira Knightley-t tényleg körülveszi a karácsony

Knightleynak újabb karácsonyi filmje van készülőben, ám ez korántsem lesz olyan üdítő, mint az Igazából szerelem.

A Silent Night egy karácsony estélyén játszódó horror, amiben az utolsó családi vacsorára ülnek össze a szereplők, ugyanis egy gyilkos gáz lepi majd el Nagy-Britannia levegőjét.

A feketehumorú mozifilmben olyan színészek is szerepet kaptak, mint Roman Griffin Davis (Jojo Nyuszi) és Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet