Követem Trash Ettél már kelbimbó ízű fagyit? Skóciában ez is lehetséges

Ettél már kelbimbó ízű fagyit? Skóciában ez is lehetséges

Promóció

Furcsábbnál furcsább karácsonyi sztorikat rejt az internet. A legújabb gyöngyszem egy skóciai fagylaltozó, amely kelbimbó ízű fagylalttal kedveskedik vendégeinek karácsony alkalmából. Végül is miért ne?

Promóció

Az Aberdeen városában található Mackie’s 19.2 nevű fagylaltozó valódi kelbimbót és borsmentaolajat elegyített, amelyből valamiért úgy gondolták, tökéletes fagylalt lenne. És az ötletet meg is valósították. Az alkotók úgy gondolják, a bátraké a szerencse, és az egyik vendég szájából az is elhangzott, nagyszerűen passzolna baconhöz. Tehát már volt, aki megkóstolta.

Azért nem győzött meg / Fotó: WiffleGif

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.

Yevette Harrison, a hely menedzsere megjegyezte, mindig is szerettek kísérletezni az ízekkel. Karácsony alkalmából pedig úgy gondolták, a kelbimbó fagylalt vicces lenne. Pauline MacLeod, aki az új termékek fejlesztéséért felel, elmondta, többféle módon kipróbálták a kelbimbót, mielőtt megszületett a végső verzió. Nyersen, főzve, csíráztatva.

 

Az íz, ahogy az alkotók jellemezték, elég kelbimbósra sikeredett, de egy kis borsmentával ízesítve. A végeredménnyel nagyon elégedettek, valódi ízeket használtak, természetes hozzávalókkal. Nos, aki Skóciában jár év végéig, mindenképpen kóstolja meg! És ossza meg velünk a tapasztalatait!

Íme, a kelbimbó ízű fagylalt:

Megkóstolnátok? / Fotó: The Scottish Sun

ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3