Arra ért haza a színésznő, hogy épp kirabolják a 400 milliós villáját

Kelly Brooknak szörnyű élményben volt része, egy betörőt látott a házában, amikor hazaért.

Munkából ért haza Brook

https://www.instagram.com/p/B6LRojcnyYH/

A Smallville-ben, a One Big Happy-ben és számos realityben is látott színésznő és modell, Kelly Brook egyik este a Heart FM rádióállomás stúdiójából arra ért haza londoni otthonába, hogy szokatlan zajt hallott, majd egy betörőt látott elfutni, írja a brit Metro hírportál.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon fel vagyok dúlva, igazán megrázott az eset. Biztos, hogy nem fogom egyedül tölteni az éjszakát[/perfectpullquote]

– mondta Brook, akitől ékszereket és elektronikai eszközöket vittek el.

A helyiek többször láttak gyanús alakokat a környéken

kelly brook rablas lakas scaled
Kelly Brook / Fotó: Getty Images

Félő, hogy egy szervezett banda garázdálkodik a környéken, a helyiek ugyanis már többször láttak gyanús alakokat, akik mintha felderítenék a terepet.

Az évszázad műkincs rablása történt a Drezdai Múzeumban

A szász uralkodók palotájának világhírű kincstárában keletkezett kár nagysága egyelőre nem ismert – közölte a Twitteren a szászországi tartományi rendőrség, hozzátéve, hogy mozgósították a tartományi bűnügyi hivatal (LKA) helyszínelő szakértőit.

Ez könnyen elképzelhető, hiszen jómódú negyedről van szó, például Helena Bonham Carternek és David Walliamsnak is van háza a közelben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból