Kelsie Routs-t augusztusban szállították egy brit kórházba súlyosbodó Covid-tünetekkel. Csodával határos módon nem csak a 28 hetes terhes kismamát mentették meg, de babáját is világra hozták.

Arra kérték a családját, készüljenek fel a legrosszabbra

A 23 éves grafikusként dolgozó brit nő Facebook-bejegyzésben osztotta meg, hogy egy nap gyengének érezte magát, majd rohamosan romlani kezdett az állapota. Terhessége 28. hetében volt, amikor elvesztette ízlését és szaglását, két nappal később szállították kórházba légzési nehézségekkel, írta a 24.hu.

Kelsie Routs-nál koronavírust diagnosztizáltak, a nő nem volt beoltva a betegség ellen. Állapota hamarosan olyan súlyossá vált, hogy előbb lélegeztetőgépre kellett tenni, majd mesterséges kómába helyezték. Az orvosok arra kérték a családot, készüljenek fel a legrosszabbra.

Kelsie Routs csodaként jellemezte, hogy ő is és babája is megmenekültek

A kismama állapota miatt a magzatot sürgősségi császármentéssel kellett világra segíteni. A Kobe nevet kapó baba 28 hétre, 1 kiló 67 dekára született. Szerencsére sikerült megmenteni a gyermek és az anyuka életét is, Routs egy héttel a csecsemő születése után tért magához.
A nő elmondása szerint nehéz volt feldolgozni a kómából való ébredés és a gyerekszületés párosát, de nagyon hálás, amiért mindkettejük állapotát sikerült stabilizálni.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet