A brit főnök, Ken Moore megosztotta üzenetváltását egy munkavállalójával, aki olyan kifogással lógta el a munkát, amit kitalálni is nehéz lehetett. A dolgozó barátnője ugyanis nem mosta ki a zoknijait.

Tiszta zokni nélkül hogy is lehetne dolgozni?

A Mirror is beszámolt Ken Moore esetéről, aki furcsa üzenetet kapott egy dolgozójától. A férfi azt írta üzenetében, hogy sajnos nem tud bemenni munkába, mivel a barátnője nem mosott, és így nincsen egyetlen tiszta zoknija sem.

A dolgozó azt állította, nem tud zokni nélkül dolgozni, mert lyukas a cipője. A főnök nem tagadta felháborodását, jelezte, bárki másról lenne szó, ez a húzás kirúgással járna, de végül válaszát azzal zárta, „holnap találkozunk”.

A hozzászólók szerint Ken Moore-nak ki kellett volna rúgnia

A kommentelőket megdöbbentette a dolgozó kifogása, és többen azt mondták, Kennek ki kellett volna rúgnia a férfit. A hozzászólások azon értetlenkedtek, miért nem tudott volna venni egy pár zoknit munkába menet, vagy mit mondott volna, ha főnöke felajánlja, ad neki egyet kölcsönbe.
A történet hatására többen felidézték, milyen kifogásokkal találkoztak az évek során. Egy kommentelő azt mesélte, egy munkatársa arra hivatkozott, hogy nincsen szendvicse az ebédszünetre, ezért nem tud bemenni. Más kollégája pedig mindig bement, de mindennap 20-30 perc késéssel, amire mindig más kifogást talált ki.

A hangosbemondón keresztül mondott fel a kereskedelmi dolgozó

Titokban mindenki ilyen felmondásról álmodozik.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet