Kendrick Lamar rapper saját vállalkozást indított pgLang néven.

Több formátumban is alkotnak

Kendrick Lamar és alkotótársa, Dave Free megosztották a nyilvánossággal új cégük, a pgLang részleteit, írja a Dazed. Ez nem egy lemezkiadó vagy filmstúdió, nem is egy könyvkiadó, sokkal inkább egy többnyelvű szervizcég.

Kendrick Lamar
Kendrick Lamar / Fotó: Chris Pizzello

A pgLang olyan alkotókat és projekteket szolgál ki, amelyek önzetlenül beszélnek és osztják meg élményeiket a mindnyájunkat összekötő tapasztalatokról.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A társaságunk zenében, filmben, művészetben, könyvekben és podcastokban is beszél – mert néha különböző nyelveket kell használnunk, hogy történeteinket széles körben érthetőek legyenek[/perfectpullquote]

– olvasható a cég honlapján.

Küldetésket vizuális formába öntötték

A weboldalon a cég küldetését bemutató vizuális alkotás is látható, amelyet Daved Free írt, és Kendrick mellett Jorja Smith, Yara Shahidi, és Baby Keem szerepelnek. A videóban hallható zene Florence Welch és Kamasi Washington munkája.

Kendrick Lamar és Rich The Kid új klipjében a telefonfülke a legmenőbb / ContextUs

Az atlantai rapper meg is osztotta a világgal, hogy a dal akkor kelt igazán életre, miután K Dot-tal találkoztak az Intercope Studiosnál. Miután Rich elkezdte pötyögni a még befejezetlen dalát, Kendrick kérdés nélkül beszállt a projektbe. A mai nappal pedig még jobban rögzítette magát toplistáinkon a dal egy Dave Free által rendezett klippel.

Az még nem teljesen világos, hogy az említett videón kívül van-e egyéb alkotása a cégnek, de ígéretesnek tűnik a vállalkozás.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet