Legújabb és legrégebbi dalaival koncertezik a Képzelt Város

A Képzelt Város koncertről-koncertre mutatja be legfrissebb szerzeményeit. A szeptember 1-jei A38 koncertjük alkalmából azonban az új számok mellett első két lemezükről is játszanak instrumentális számokat. Előttük a Tpsrprt  mutatja be első nagylemezét.

A Képzelt Város zenekart underground körökben már nem kell bemutatni: a 2005-ben alakult formáció folyton megújuló, kísérletező, poszt-rock dalaival és a zajos gitárokat átszövő finom csellóval véste be magát a köztudatba. A zenekar tavaly óta új csellistájával, Bos Michaelával folyamatosan írja új, immáron angol nyelvű szerzeményeit.

Képzelt város – Homing (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Rendező: Bolla Szilvia – https://www.instagram.com/szilviabolla/ Üvegtervező: Koleszár Stella – https://www.behance.net/StellKol A felvételek a Kepler Stúdió…

A Homing és a minden eddiginél súlyosabb Lights Out után a mostani koncerten további ízelítőt kaphatunk abból, mi várható készülő új lemezükön.

Ám ezúttal a friss dalok mellett a közönség által hiányolt régebbi instrumentális dalokat is előveszik a Mit nekem és a Hélium albumokról. Ősrajongóknak kötelező a jelenlét.

Előttük a Tpsrprt mutatja be első nagylemezét. A formáció dalai szinte koncertről-koncertre formálódnak, hiszen kísérletező zenéjükben az improvizáció is fontos szerepet kap. Dalaik így tulajdonképpen inkább csak keretként szolgálnak az érzelmek fűtötte pillanatokhoz. Egy biztos, aki szereti az elmélyedős, kísérleti zenéket, a Képzelt Város és a Tpsrprt koncertjével nem lőhet mellé iskolakezdéskor az A38 Hajón.

#web | #facebook | #instagram |

Facebook-esemény: ITT

Időpont:  2018. szeptember 1. 19:00

Helyszín: A38 Hajó

Jegyár: Elővételben: 1.200 HUF; Helyszínen: 1.500 HUF

Jegyfoglalás: ITT 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból